cutii

3 moduri prin care poti realiza cutii pentru cadouri

Posted by

Nu sunt adepta acestor lucruri realizate manual, de fapt nu am rabdarea necesara pentru a realiza astfel de lucruri. Probabil ca nu voi avea niciodata rabdarea pe care mi-o doresc ce tin de aceste mici activitati. Si ca sa fiu sincera cu voi, de obicei cand impart daruri mi se pare mult mai potrivit sa achizitionez cutiutele si ambalajele de la magazin.

Mi se pare normal sa ai parte de o anumita satisfactie atunci cand realizezi cu mainile tale cutiile si ambalajele pentru cadourile pe care vrei sa le imparti, dar trebuie sa luam in calcul si timpul pierdut pe aceste lucruri. Nu stiu cati dintre voi sunt dispusi sa realizeze, ca in clipul de mai jos, cutiute pentru cadouri, caci ai nevoie de ceva timp pentru asta.

Iar eu una nu imi pot permite sa pierd atat de mult timp, chiar daca as aduce in discutie persoanele dragi. De aceea de multe ori apelez la acele persoane ce se pricep la o astfel de treaba, iar timpul pentru ele nu este deloc o constanta nefericita. Nu vreau sa se uite stramb la mine, dar stiu ca fiecare realizeaza ce poate astfel incat sa nu-i afecteze nici programul, dar nici asteptarile celorlalti.

Nu stiu ce considerati voi despre asta, dar cu siguranta imi veti da dreptate, mai ales cei ce au un program foarte incarcat. Probabil ca cei care se pricep la  a face lucruri handmade ma vor contrazice, dar daca printre voi sunt si persoane atrase de aceasta activitate as vrea sa va pun la dispozitie un clip foarte interesante despre cum ai putea realiza singur acasa cutia potrivita darului tau. Din cate am observat totul pare simplu, asta pana la proba contrarie.

https://www.youtube.com/watch?v=x_6EumVe2pE

Si ca sa vedeti ca si altii au putut realiza astfel de cutiute am sa va las la final de articol si cateva poze, cu cateva cutii indraznete. Sper sa va fie de folos si de ce nu poate lasati pe aici si dovezile voastre cu incercarea de a face astfel de cutii pentru daruri.