Ai alege draperii viu colorate?

Posted by

Nici nu a trecut iarna bine ca eu deja ma gandesc cum as putea sa schimb aspectul dormitorului meu. Uneori imi vine sa schimb tot ce este in el, perdele, draperii, tablouri, chiar si patul ma tenteaza sa il schimb. Nu am nimic cu ceea ce se afla in dormitorul meu acum, dar pur si simplu simt nevoia de o schimbare. Poate ca m-am plictisit de toate astea si am nevoie de ceva nou, de un aer proaspat al dormitorului meu.

Si pentru ca prea multe schimbari nu pot face, deoarece este inca iarna m-am gandit ca poate ar fi dragut sa schimb doar draperiile. Inca nu m-am hotarat daca sa-mi achizitionez draperii simple si inchise la culoare sau sa apelez la acele draperii cu imprimeuri si viu colorate.

Pana nu de curand eu vedeam viata numai in alb si negru si nu lasam nici o culoare sa patrunda in  viata mea, poate de aceea sunt inca obisnuita sa apelez la lucrurile de culoare inchisa, de parca as fi trista si sobra. Dar, nu! Nu mai vreau sa fiu asa si sper sa-mi treaca cu aceste alegeri pe care le tot iau in ultima vreme.

Sper sa uit de toate acele rautati care mi s-au tot intamplat pe parcursul acestui an, dar inca mai sper la lucruri si mai dragute pentru viitorul an. Acum ma axez mai mult de decorarea dormitorului meu. Si de aceea am inceput sa tot caut draperii colorate pentru a-mi face o parere despre ele. Am gasit pe net cateva poze reprezentative, doar ca mi se par ca unele sunt foarte incarcate si parca nici asa incarcate nu as vrea. Dar mai intai de toate am sa va las sa admirati draperiile gasite de mine si pe urma va spun ce alegere am facut.

Cred ca voi incerca sa-mi achizitionez o draperie ceva in genul aceleia din partea dreapta, deschisa si cu putin mov. Cel putin asa pot imbina si ceea ce mi-a placut in trecut, dar si ceea ce imi place in prezent. Sper ca dupa ce imi voi schimba cateva obiecte din dormitor totul sa fie mai primitor si mai placut.