Arta origami – metoda de relaxare

Posted by

Am incercat sa caut metode de relaxare in fiecare lucru ce m-a atras sau care mi-a placut din primul moment cand  l-am vazut. Stiu ca foarte multe persoane spun despre relaxare, ca nu este nimic mai mult, decat cateva ore de stat degeaba, posibil in pat sau in vizita la o prietena sau un amic. Eu as spune ca relaxarea reprezinta mai mult de atat, mai ales ca poti imbina plimbarile la prietene, cu iesirile prin parc si de ce nu cu activitati care sa-ti aduca o satisfactie maxima.

Cu ceva zile in urma am si gasit metoda potrivita pentru relaxarea mea si chiar daca nu pot sa stau prea mult timp sa realizez acelasi lucru, ma bucur totusi de ceea ce pot face. Si, da, am spus ca nu rezist sa realizez acelasi lucru o perioada mai lunga de timp pentru ca nu am rabdarea necesara. Mereu nerabdarea mea imi da planurile peste cap si nu ma lasa sa-mi duc la final toate planurile.

De ce am ales arta origami pentru relaxare?

Sunt doua motive pentru care am ales aceasta metoda de relaxare. In primul rand, pentru ca in fiecare moment descopar tehnici noi si nu reusesc sa ma plictisesc. Si in al doilea rand ma pot bucura de toate formele si obiectele care pot lua viata din mainile mele. Inca nu stiu daca voi avea suficienta rabdare pentru a putea realiza o colectie de astfel de modele si exemplare, dar ma bucur de fiecare data cand intalnesc alte persoane, care pot face acest lucru.

In plus de asta, daca am sansa de a intalni si alte persoane pasionate de aceasta arta am ocazia sa-mi imbogatesc gama de cunoastere cu privire la aceasta arta. Si pentru ca nu imi place sa vorbesc fara sa am nimic la indemana am cautat cateva modele realizate cu ajutorul artei origami. Modele pe care va las sa le admirati.