capodopera de arta intr-un musuroi

Capodopera de arta realizata intr-un musuroi

Posted by

Am observat ca de ceva timp circula pe internet un clip cu o capodopera de arta realizata intr-un musuroi cu furnici. Totusi sper ca acele furnici n-au fost omorate doar de dragul artei. Insa ce mi s-a parut cu adevarat interesant a fost adancimea acelui musuroi realizat de furnici. Nu ma gandeam ca poate fi atat de adanc si pana acum nici nu am avut ocazia sa observ un astfel de lucru.

Si ca sa intelegeti si mai bine despre ce este vorba va spun ca in clipuletul pe care am sa-l atasez aici veti vedea cum metalul topit (in cazul nostru – aluminiul) este turnat intr-un astfel de musuroi al furnicilor. Mai apoi dupa un timp sa se sape de jur imprejurul musuroiului pentru a scoate produsul rezultat in urma actiunii de mai devreme. Sincer, pe mine una m-a surpins pentru ca nu ma gandeam ca un musuroi poate fi atat de complex.

Iar daca va veti uita cu atentie veti observa cat de bine definit este musuroiul, avand in vedere ca metalul topit a scos in evidenta toate trasaturile unui musuroi. Si ceea ce pare de necrezut, musuroiul este la fel de complex precum un fagure. Ceea ce face mai deosebit fagurele este structura perfecta si forma acestuia, nimic nu este diform, mai mare sau mai mic. Si pentru a intelege la ce detalii ma refer am sa va las sa priviti clipul.