cart-fest-maurer-imobilare-brasov

C’Art Fest – tot ce trebuie sa stii despre acest festival

Posted by

Numarul celor care isi doresc ca lucrurile sa ia o intorsatura placuta in tara noastra, ca acestea sa se schimbe in mai bine, este tot mai mare. Atunci cand cultura, traditiile si arta incep sa fie devalorizate, cei care inteleg importanta lor incep sa isi ridice anumite semne de intrebare si pe buna dreptate. Dar cati sunt cei care chiar fac ceva in acest sens, care iau masuri pentru a produce o schimbare in bine?

Ei bine, se pare ca inca mai exista persoane care se preocupa in legatura cu aceste aspect si cand spun asta ma refer la cei care au luat initiativa si au dat nastere unui festival deosebit, si anume C’Art Fest. Cred ca sunteti de acord ca la baza unei dezvoltari armonioase sta investitia si interesul tuturor pentru educatie, arta si cultura. In aceasta directie, si reprezentantii Maurer Imobiliare, un dezvoltator de top din tara, impart aceeasi parere si au luat si masurile cuvenite in acest sens, implicandu-se cu incredere in parteneriatul cu organizatorii acestui festival.

Un motiv bine intemeiat pentru care a fost creat acest parteneriat il reprezinta si multiplele valori comune pe care C’Art Fest le impartaseste alaturi de Maurer Imobiliare. Astfel, atunci cand e vorba despre investitii de viitor, despre transformarea visurilor in realitate, despre seriozitatea si pasiunea cu care fiecare ar trebui sa se implice in vederea unei dezvoltari armonioase, cele doua fac pasi uriasi spre atingerea idealului propus.

De altfel, acesti parteneri si-au dorit sa lase o amprenta asupra frumosului si a binelui ce caracterizeaza societatea si prin munca pe care au depus-o, si continua sa o depuna, reusind cu succes acest lucru. Fiecare oras ar trebui sa se dezvolte in mod continuu, iar acest lucru nu este posibil atunci cand conditiile de viata si mediul in care traiesc adultii si copii nu sunt prielnice.

C’Art Fest si care este rolul acestui festival?

Dupa cum se poate deja deduce, C’Art Fest poate fi numit un vis, un vis pe care il au toti cei care au dezvoltat o pasiune pentru cultura. Este asadar vorba despre una dintre cele mai ample manifestari din tara, in cadrul caruia se urmareste punerea in valoare localitatea Cristian, prin intermediul educatiei si a culturii.

Prin acesta se urmareste unirea si dezvoltarea celor ce locuiesc aceasta comunitate. Astfel, se pune accent pe tot ceea ce tine de respectul fata de istorie, fata de valorile romanesti. De ce ar trebui sa participi la acest festival. Motivul este simplu: pentru ca te ajuta sa te bucuri cu adevarat de moment si sa inveti sa investesti in viitorul tau si al tarii.

Poti sa mergi la C’Art Fest daca esti interesat de un dialog multicultural, sa intalnesti persoane pasionate de teatru, de dans, film, arta, dar si care iubesc poezia, cartea, scrisul. Tot in cadrul acestui festival ai ocazia sa iti incanti privirile cu splendoarea unor statui vivante, cu diversele expozitii de fotografie.

Daca trebuie sa ai o anumita varsta pentru a putea participa nici nu mai trebuie sa te intrebi pentru ca au cale libera toti, incepand de la cei mai mici, pana la cei mai in varsta. Daca te intereseaza deci sa afli mai multe despre C’Art Fest te invit pe maurerimobiliare.ro, in sectiunea dedicata acestui subiect.