Casa ta, confortul pe care ti-l alegi singur – vezi aici proiecte case pe un nivel cu 3 dormitoare

Posted by

In viata ai de facut anumite decizii importante. Nu degeaba se spune ca in viata trebuie sa faci un copil, sa construiesti o casa si sa plantezi un copac. Acestea sunt investitii de termen lung. Casa pe care ti-o alegi, inca de la faza de proiect, este cea care iti defineste confortul ulterior. Desigur, tu faci o alegere o data, dar aceasta influenteaza pe termen lung.

Unii isi schimba locuinta mai ales dupa ce apar copiii si pe masura ce isi maresc familia. Altii aleg din start proiecte casa moderna, cu spatiu util generos. Indiferent de alegere, tine cont ca in portofoliul celor de la Smart Home Concept sunt foarte multe proiecte dintre care poti alege.

De ce sa alegi o casa pe un nivel cu cel mult 3 dormitoare

O casa pe un singur nivel este eficienta din punct de vedere energetic. Se incalzeste rapid, se intretine mai usor. Cel putin intr-o nota comparativa cu o locuinta cu etaj pare sa aiba aceste avantaje. Doar ca ce salvezi din costurile pe care le-ai aloca pentru a extinde pe inaltime, cu un alt etaj, vei folosi pentru amprenta la sol, mai mare in acest caz. Daca te intereseaza acest tip de proiecte, vezi aici proiecte case pe un nivel cu 3 dormitoare de la Smart Home Concept.

Astfel de locuinte se numara printre primele alegeri in cazul celor care au in intretinere persoane cu probleme de mobilitate. Sunt ideale pentru cei care nu doresc sa depinde de scari pentru acces la dormitoare sau la o alta parte a casei, carora nu le place compartimentarea astfel. Sunt in egala masura apreciate de cei care se afla la etapa varstei a doua si se gandesc ca pe termen lung ar putea intampina dificultati in ceea ce priveste accesul la etaj. Insa nu au nimic de pierdut, daca suprafata de teren disponibila este perfecta pentru o casa fara etaj, cu o amprenta la sol extinsa.

Cat costa o casa pe un nivel, cu 3 dormitoare

In cadrul paginii oficiale Smart Home Concept descoperim diverse astfel de tipuri de proiecte. Poti alege in functie de suprafata de teren disponibila. Mai ales in aceasta perioada sunt reduceri la selectii de proiecte. Asta inseamna ca ai sansa sa alegi un proiect de casa pe un nivel la un super pret. Spre exemplu, ai 102 metri patrati, model de casa moderna, proiect la un cost de 1400 de euro. Cele sub 100 de metri patrati pot avea un cost de maxim 1000 de euro, cu aproximatie. Exemplele de acest gen pot continua, sunt destul de multe aici. Vei gasi proiecte cu maxim 124 metri patrati.

De la Smart Home Concept poti de asemenea solicita servicii conexe, astfel incat sa incepi si faza de implementare a proiectului. Ai lista de servicii, dar si de tarife, in pagina. Casa la care visezi este proiectul cu un pas mai aproape de tine.

Contact:

0721965884
0721965884
office@smarthomeconcept.ro