Cat de important este sistemul cu osmoza inversa in filtrarea apei?

Posted by

Despre lucrurile nocive din viata noastra am mai discutat si cu alte ocazii, mai cu seama ca in ultima perioada, dar si in acest articol intentionez sa va aduc cateva elemente, ce pot veni in ajutorul vostru pentru imbunatatirea calitatii vietii tale. Spre exemplu in acest articol voi scrie despre unul dintre cele mai bune sisteme de filtrare a apei, FILTRO PURE 6M, ce se bazeaza pe filtrarea apei cu ajutorul osmozei inverse.

Si spre deosebire de alte sisteme cu osmoza inversa, acesta se poate monta atat orizontal, cat si vertical. Prin urmare pozitionarea acestui sistem de filtrare cu osmoza inversa nu va deveni o problema. In plus de asta se incadreaza foarte bine in spatii mici, iar capacitatea de apa filtrata pe care o poate depozita este de 12 litri.

De ce este special sistemul de filtrare – FILTRO PURE 6M?

Am putea spune despre acesta ca este realizat din materiale de buna calitate, drept pentru care este recomndat si pentru  cabinetele medicale, restaurante sau baruri mai mici. Procesul de purificare a apei va fi posibil printr-o membrana de osmoza inversa de 0.0001 microni, dar si din cartuse (pre si post filtrare), dar si unul dintre elementele surpriza importante, un cartus special pentru reminalizarea apei filtrate.

Cu ajutorul bazinului unde se poate stoca apa filtrata aveti acces la aceasta fara intrerupere si in orice moment doriti. Si mai mult decat atat riscurile scurgerilor de apa sunt nule, deoarece carcasele filtrelor au garnituri duble.

Ce inseamna tehnologia de filtrare?

Avand in vedere ca sistemul de filtrare, FILTRO PURE 6M, despre care vorbim este unul foarte modern si foarte eficient este necesar sa aducem in prim plan si pasii prin care se realizeaza tehnologia de filtrare. Astfel ca aceasta se poate realiza cu ajutorul:

  • filtru pentru sedimente din polipropilena de 5 microni, ce poate elimina reziduurile, rugina, nisipul si alte particule de o dimensiune de 5 microni, ce nu se pot dizolva;
  • cartus din carbune activ granulat ce ajuta la eliminarea clorului si a derivatilor acestuia, dar si care ajuta la imbunatatirea gustului si a mirosului apei filtrate;
  • filtru pentru sedimente din polipropelina de 1 micron ajuta la eliminarea celor mai fine particule de sedimente;
  • membrana de osmoza inversa de 0.0001 microni ce ajuta la eliminarea metalelor grele din apa;
  • filtru din carbon si nuca de cocos ce elimina gustul si mirosul rezidual din apa;
  • filtru de mineralizare ce ajuta la imbogatirea apei filtrate cu minerale necesare organismului uman, dar si regleaza nivelul PH-ului din apa;

Trebuie sa mai stiti ca inlocuirea cartuselor din filtru se va face astfel:

  • pentru cartusele de prefiltrare perioada de schimbare este de 6-9 luni;
  • cartusele pentru postfiltrare se vor schimba intr-un interval de 12 -18 luni;
  • iar in cazul membranei de osmoza inversa inlocuirea se va face la aproximativ 2-3 ani;

Asadar daca va doriti un  sistem de filtrare eficient si in acelasi timp cu un design modern va puteti achizitiona sistemul FILTRO PURE 6M. Bineinteles ca veti avea parte de beneficii la care poate nici nu va gandeati cum ar fi o apa pura, fara miros si cu un gust foarte placut.