Cat de util poate fi un ceas smart?

Posted by

Sunt atrasa de acele lucruri dragute, de acele lucruri ce imi pot usura mie treaba mai ales cand vine vorba de lucruri, produse inteligente. Nu stiu ce parere aveti voi despre acest tip de produse, dar eu una am avut nevoie de o perioada mai mare pentru a ma putea obisnui cu acestea. Pana si in momentul in care m-am hotarat sa-mi achizitionez si eu un produs util mie, adica un produs inteligent tot aveam indoieli si ma gandeam daca in adevaratul sens al cuvantului am nevoie de un astfel de obiect.

Pe atunci nu stiam mare lucru despre obiectele smart si nici nu ma interesau, nici acum nu stiu tot, dar atunci cand nu inteleg ceva singurul lucru bun pe care il pot face este sa caut informatii pe internet despre ceea ce ma intereseaza. Am avut si ceva probleme chiar si atunci cand am vrut sa-mi aleg cel mai bun smartwatch. A fost chiar o situatie neplacuta din punctul meu de vedere si asta pentru ca nu imi place sa mi se puna foarte multe intrebari sau mai bine spus, nu eram si inca mai lucrez la asta, nu eram obisnuita ca un obiect atat de mic sa stie atat de multe lucruri despre mine.

Mi s-a parut putin ciudat cand mi s-a spus ca imi poate masura bataile inimii, ca de fapt imi poate masura ritmul cardiac. Si asta este doar unul dintre acei factori care m-au uimit si m-au facut la inceput sa am indoieli legate de obiectul respectiv. Si, da, nu ca mi-a fost greu la inceput, doar ca eu refuzam sa accept anumite lucruri, mai ales daca erau legate de chestiile mele persoanele. Si asa cum am spus si in primul paragraf mi-a fost destul de greu sa ma obisnuiesc cu aceste lucruri, dar asta nu inseamna ca nu m-am obisnuit.

De fapt in momentul de fata ma bucur de achizitia facuta si, da, imi este mult mai la indemana sa-mi vad mail-urile si apelurile pierdute pe un smartwatch, decat sa stau sa caut in telefon toate acele notificari. Iar daca in trecut nu eram de acord cu toate aceste lucruri si cu evolutia prea rapida a tehnologiei, in prezent am invatat sa ma bucur de tot ceea ce poate oferi aceasta noua tehnologie.