probleme cu inaltimea

Ce ai putea purta in aceasta vara daca esti mica de inaltime?

Posted by

Daca te numeri printre acele persoane ce au probleme cu inaltimea nu iti face griji. In cele ce urmeaza iti voi da cateva ponturi de tinute, pe care sa le porti in aceasta vara chiar daca esti mica de inaltime. Si am spus sa nu-ti faci probleme legate de inaltime, deoarece aceasta problema o poti intalni si la vedete internationale precum: Eva Longoria, Mila Kunis sau Sarah Jessica Parker.

Toate aceste vedete nu considera o problema inaltimea, ci mai degraba un element ce le face sa poarte in orice moment totcuri inalte. Si pentru ca mai devreme vorbeam de cateva ponturi care sa te ajute sa transformi inaltimea intr-un punct forte trebuie sa fii atenta la urmatoarea lista.

Cateva ponturi pentru a scapa de problema inaltimii

  • incearca sa te bucuri de tinutele de culoare neagra, ele te vor avantaja daca esti mica de inaltime;
  • introdu printre articolele tale vestimentare si pantalonii cu talie inalta;
  • incearca sa-ti pui talia in evidenta ori de cate ori poti;
  • nu uita ca in aceasta vara poti purta si fuste scurte asortate cu ghete pana la glezne;

Acestea sunt regulile esentiale pentru a ascunde micile probleme ale inaltimei tale. Insa poti avea parte de toate tinutele pe care ti le doresti, mai ales daca esti atenta cum te asortezi.

Prin urmare nu-ti mai face griji, nici in privinta problemei tale legate de inaltime, nici in privinta a ceea ce vei purta. Tu stii cum sa ascunzi defectele inaltimii tale prin asortarea articolelor vestimentare?