Ce animale de companie va plac?

Posted by

Nu stiu daca voua va plac animalele de companie, dar eu am cel putin doua specii de animalute pe care le indragesc foarte mult. Spre exemplu nu stiu ce m-as face fara unul dintre cainii pe care ii indragesc. E vorba despre lupul meu, pe care il ador si de care nu ma pot desparti prea mult timp. E adevarat si faptul ca am crescut impreuna si de aceea am ajuns sa fim de nedespartit. Stiu ca in mintea anumitor persoane acest lucru nu prea este posibil, dar daca ne gandim ca si animalele au suflet s-ar putea ca acest lucru sa aiba o explicatie mai mult decat logica.

Insa cainele meu lup nu este singurul animalut pe care il iubesc si de care ma ocup persoanal. Este vorba despre motanelul meu simandicos. E putin probabil ca ma iubeste pentru simplu fapt pentru ca l-am luat dintr-un loc oribil in care suparvietuia. Eu una nu cred ca motanul meu isi mai aminteste ce i s-a intamplat in trecut, dar cred ca a simtit ca il iubesc foarte mult si poate de aceea ii place sa dea navala in camera mea si sa se urce in pat langa mine.

Pe de alta parte recunosc faptul ca zilele acestea am vazut niste imagiuni pe internet cu o pisicuta foarte frumoasa, desi era putin mai diferita de pisicile normale. Blana acesteia semana mai mult cu blana unui tigru, decat a unei pisicute. Si pentru ca nu imi place sa vorbesc fara dovezi am sa las mai jos cateva imagini cu aceasta.

Ei acum sa nu imi spuneti ca aceasta felina pare o cidatenie, caci nu este asa, mai degraba ea este o pisicuta foarte draguta. Asa cum poate am mai spus si cu alte ocazii, pe mine aceste animale ma fac foarte fericita si bineinteles ca-mi dau si o stare de bine. Sper sa aveti si voi parte de afectiune din partea animalelor voastre asa cum am si eu de la ale mele. Sa stiti ca este un sentiment foarte placut si unic.