Ce parere aveti despre acele podele ce au diverse picturi

Posted by

Am spus in nenumarate randuri ca imi place sa pictez si sa fac diverse chestii care tin de arta si de bunul gust. Sunt constienta ca nu toata lumea este pe aceeasi unda cu mine si de aceea m-am gandit ca uneori cand gasesc lucruri putin mai diferite, dar in acelasi timp interesante sa le impartasesc cu voi. De aceasta data m-am gandit ca poate ar fi perfect sa aduc aici in discutie cate ceva despre acele picturi pe pardoseala.

Am cautat in mai multe randuri sa gasesc cele mai importante poze despre acest fapt. Cu chiu cu vai le-am gasit astazi, dar nu cred ca as apela pana la urma la o asemenea pictura pentru casa mea, indiferent despre ce camera vorbim. Si nu as apela la pictura pe pardoseala din doua motive. In primul rand toata acea minunatie de pictura in timp se va sterge sau mai rau decat atat se poate intampla sa se zgarie sau mai stiu eu ce altceva.

In al doilea rand modelele de pictura pe care eu le-am gasit sunt mult prea incarcate si pe buna dreptate ar fi mult mai bine si mai frumos daca as fi gasit intr-adevar ceva mult mai placut ochiului si mai simplu decat ceea ce am gasit eu acum.

De ce sunt speciale picturile pe podele/pardosele?

In opinia mea, aceste picturi daca sunt bine realizate si au un aspect mai mult decat placut poate atrage orice persoana. Chiar daca uneori vorbim despre acele persoane care nu sunt atrase de arta sau chiar daca aducem in prim plan acele persoane care indragesc si iubesc arta. Din varii motive mi-am spus ca as putea sa accept o astfel de pictura poate pe podeaua din baie, dar mai mult de atat nu cred.

Si chiar daca unele dintre aceste picturi mi-au adus un strop de inspiratie in diverse alte lucruri, asta nu inseamna ca am sa dau frau liber imaginatiei mele si voi face din casa mea o ciudatenie. Si acest lucru, deoarece voi ajunge la un stadiu in care ma voi plictisi de acele picturi si cred ca imi va fi foarte greu sa le schimb cu altele sau sa respect traditia si sa merg pe acele podele clasice.

In plus de asta va mai trebui sa ma gandesc si pe ceea ce eu vreau sa arunc banii pe fereastra. Caci daca imi voi realiza o astfel de pictura, iar dupa cateva luni sau chiar un an ma voi plictisi de acestea voi fi nevoita sa aloc alt buget pentru a le schimba, ceea ce duce la un cost suplimentar. Si, da, am spus ca sunt speciale, pentru ca iti pot da o alta stare de spirit, o alta perspectiva si un alt statut. Dar asa cum am spus si mai devreme cand ma gandesc la mentinerea si intretinerea acestui tip de pictura imi cam piere entuziasmul pentru a avea asa ceva.