Ce parere aveti despre broderiile manuale?

Posted by

Din intamplare am gasit pe una dintre paginile de socializare un clipulet in care era prezentata una dintre variantele de broderie pe care le poti face manual. Bine, acum nu stiu cine mai are atat de multa rabdare in ziua de azi sa isi petreaca timp, cateva ore bune, in mana cu un material si un ac cu ata colorata.

Cu siguranta astfel de persoane veti intalni foarte rar mai ales ca domnisoarele din ziua de azi nu mai sunt atrase de lucrurile traditionaliste si cu vechime. Insa asa cum poate stiti si voi, in prezent ne-am obisnuit cu toate lucrurile mecanizate si nimic nu ni se mai pare ciudat daca vedem in jurul nostru un lot de haine ce se aseamana intre ele.

Ba mai mult de atat avem tendinta sa ne miram daca observam pe cineva ca poarta ceva unic, ceva traditional si care intr-o mare masura nu tine neaparat de noutate. Stiu ca lucrurile nu par asa de simple, dar s-ar putea sa descoperiti lucruri incredibile daca va indreptati catre un spatiu rustic.

Intr-un sat ce si-a pastrat toate traditiile, cu siguranta veti gasi lucruri unice si tehnici atat de brodare, cat si de cusut, foarte simple, dar cu un efect foarte vizibil. Si poate ca toate aceste lucruri par foarte incurcate si dificile, dar daca veti avea rabdarea necesara si in cele din urma veti invata cateva lucruri esentiale o sa va puteti crea voi singure orice tip de broderie v-ar tenta.

 

Si cum in acest sezon sunt la mare cautare articolele vestimentare cu diverse broderii, probabil ca nu v-ar prinde rau sa invatati primii pasi din ceea ce inseamna broderia. Macar vei stii ca ai incercat si tu sa-ti creezi propriul articol vestimentar pe gustul tau. Asadar ai avea curajul sa incerci sa inveti sa brodezi?