Ce piese de incaltaminte din sezonul cald le poti purta si in sezonul rece?

Posted by

Stii deja ca aceasta perioada de tranzitie vine cu o multitudine de schimbari. Pe langa starea de spirit vizibil afectata in unele zile din cauza asteniei, nici sifonierul si pantofarul tau nu vor scapa de umbra schimbarii. Sa ne axam pe pantofar – probabil e plin de sandale si balerini viu colarati, pantofi cu aplicatii ce ies in evidenta, creati dupa concepte unice.

Avand in vedere ca toamna vine la pachet cu temperaturi mai scazute trebuie sa renunti la anumite piese. Este necesar sa renunti la toate? Raspunsul este nu. Haide sa facem impreuna o vizita in pantofarul tau pentru a vedea ce se potriveste si atunci cand termometrul nu indica foarte multe grade Celsius.

Balerinii

Emblema a termperaturilor caniculare, balerinii sunt piesele de tranzitie de care ai nevoie. Luand in calcul faptul ca iti acopera intr-o oarecare masura piciorul, ii poti purta si in zilele mai putin calduroase.

Evita sa ii porti atunci cand ploua – picaturile de ploaie se vor strecura in interiorul balerinilor, iar pana ajungi acasa sa te incalti cu altceva va trebui sa stai stai cu picioarele in ei, fiind uzi.

Sandalele

Aici lucrurile se schimba. Si-au facut treaba pe timpul verii, insa de acum trebuie inlocuite cu altceva. Sunt extrem de decupate pentru a putea sa iti mentina picioarele la o temperatura optima. In locul dedicat lor in pantofar poti pune cizme de la ANNA CORI. Nu doar ca sunt extrem de elegante, ci si iti pot oferi acelasi confort pe care ti-l ofera si sandalele atunci cand le porti. Sa nu mai vorbim ca data esti fana a sandalelor fara toc, cizmele de la ANNA CORI sunt alegea potrivita pentru tine.

Tenisii, mocasinii

In zilele in care ai vrut sa te simti confortabil si atat, probabil ai apelat la tenisi sau mocasini. O alegere inteleapta pot spune, potrivita si pentru toamna aceasta. Pana la prima zapada sau pana cand termometrele vor indica sub 10⁰C, ii poti purta fara grija.

Pantofii eleganti

O alta emblema a verii sunt si pantofii eleganti – aliati pe masura in cadrul tuturor evenimentelor private precum nunta, botez etc. Aceste piese de incaltaminte nu tin cont de anotimp, in mare parte. Tot ce se schimba la ele sunt modul in care sunt create.

De exemplu, colectia de toamna – iarna 2019 de la ANNA CORI vine la pachet o multudine de articole ce, cu siguranta, iti vor satisface si tie exigentele.

Pentru a te supune trendului, tot ce trebuie sa faci este sa iti pui in pantofar pantofi eleganti ce nu sunt decupati in fata. Noua colectie nu tine cont de dimensiunea tocului asa ca poti sa iti ajustezi inaltimea dupa cum doresti. Atentie! Nu uita sa adopti culorile ce domina in acest sezon – negru, rosu, maro, verde.

In aceeasi ordine de idei, espadrilele inca pot lupta cu toamna in favoarea ta – poarta-le ori de cate ori vrei sa fii eleganta prin intermediul unor articole aparent simple.

Daca ai nevoie de o remprospatare in pantofar, nu ezita sa arunci o privire asupra optiunilor din magazinele ANNA CORI.