Ce poti face cu cateva floricele crosetate?

Posted by

Probabil va mai amintiti ca am spus de cateva ori ca sunt atrasa de lucrurile crosetate. Cum la final de saptamana nu prea am avut nimic programat si nici nu m-am simtit in stare sa mai fac ceva am tot hoinarit pe internet. Si nu cred ca mai trebuie sa spun ca am cautat lucruri despre arta in general.

M-am uitat la diverse picturi si modul lor de realizare, apoi am trecut mai departe si am cautat cateva titluri de carti care sa ma inspire si sa ma faca sa mai citesc ceva, macar cateva pagini sau daca nu randuri. Dintr-una in alta am ajuns, ca de obicei la lucrurile care imi plac cel mai mult, la lucrurile crosetate.  Am descoperit de aceasta data un clip cu cateva floricele crosetate.

Nici prin minte nu-mi trecea ca acele floricele se pot realiza atat de usor. In plus am fost uimita de cate lucruri dragute se pot face. Cu toate ca am mai vazut astfel de clipuri, de data asta sa spunem ca am fost mult mai atrasa deoarece am vazut atat de multe intrebuintari ale acestor floricele. Poate cine stie, in viitorul apropiat o sa ma apuc si eu sa crosetez cateva astfel de flori pe care sa le folosesc  in diferite situatii.

La ce poti folosi florile crosetate?

In primul rand mi-a placut foarte mult paturica realizata din acele floricele, apoi am mai observat ca se pot utiliza si in alte moduri acele floricele. Spre exemplu ai putea sa le folosesti pentru:

  • infrumusetarea papucilor tai de casa;
  • pentru un design modern al gentutei tale, pe care o folosesti la plimbarile prin parc;
  • sa iti creezi propria esarfa din astfel de motive;
  • si de ce nu sa iti realizezi diverse obiecte vestimentare din simplele floricele.

Asa cum am spus se pot face foarte multe lucruri din acele micute floricele crosetate. Mai ales daca ai rabdarea necesara, caci pentru toate aceste lucruri ai nevoie doar de ceva timp liber, ustensilele si materialele necesare si bineinteles rabdarea ce i se cuvine acestei indeletniciri.