Ce tip de combina frigorifica ai achizitiona?

Posted by

Nu stiu cum se poate un asemenea lucru, dar de fiecare data cand te astepti mai putin te trezesti ca nu iti mai functioneaza ceva prin casa. Si pe buna dreptate, in cazul unora este normal sa se strice, sa nu mai fie functionale, caci sunt consumabile, dar in cazul altora, parca nu te astepti sa se strice atat de repede. Si cel mai rau, ca te trezesti ca obiectul tau se strica exact in acel moment cand ai nevoie de el.

In mare parte, cele mai rele lucruri se pot intampla atunci cand din pura intamplare ti se poate strica vreun produs electrocasnic. Si pentru ca de curand am trecut printr-o astfel de problema as vrea sa te intreb, ce tip de combina frigorifica ai achizitiona?

Desi pentru inceput mi s-a  parut o chestiune de necrezut mi-am dat seama ulterior, ca trebuie sa iau o masura urgent, astfel riscam sa las sa se strice o parte din mancarea noastra. Si pentru ca aveam frigiderul, ce tocmai s-a stricat, de cativa ani poate ca era momentul oportun pentru a-l inlocui.

Cred ca de aceea nu am considerat o pierdere foarte mare. In plus de asta am reusit sa-mi realizez o mini lista cu toate ideile inteligente de cumparare, pe care mi le-as dori pentru viitoarea mea combina frigorifica si pe care le iau in considerare, pentru ca nu vreau sa ma trezesc cu vreun produs nedorit:

  • sa consume putina energie;
  • sa ofere un spatiu suficient pentru toate cumparaturile;
  • sa aiba sistem de iluminare;
  • sa aiba un pret accesibil;
  • sa fie compartimentat inteligent;
  • sa aiba un sistem de racire adecvat;

Iar pentru ca am amintit mai devreme despre sistemul de racire al unui frigider, probabil ca stiti ca cea mai buna combina este acea combina frigorifica No Frost. Un lucru de notat aici este faptul ca pe langa racirea fara gheata, acest sistem de racire, No Frost, ofera si un aer curat.

Ceea ce inseamna ca alimentele tale pot sta o perioada mai indelungata in frigider, deoarece alimentele nu vor mai prinde acel miros de frigider, pe care il cunoastem cu totii. Si asa  cum am spus in nenumarate randuri este foarte important sa stim pe ce dam banii si ce timp de produs se poate plia pe nevoile noastre.

Iar un lucru aparte, la care eu sunt foarte atenta, este vorba despre compartimentarea acestui produs electrocasnic. Daca are o compartimentare inteligenta, iar pe usa frigiderului sunt dispozitive care sa nu ma incurce atunci cand aranjez alimentele, inseamna ca acel frigider chiar merita banii si in cel mai scurt timp posibil voi incerca sa-l achizitionez. Tu la ce alt tip de principii apelezi in momentul cand vrei sa-ti cumperi produse de acest gen?