Ce tip de rochita este potrivita pentru tine?

Posted by

Sunt momente in care te gandesti care este rochia potrivita pentru a merge la un eveniment special si tocmai atunci iti dai seama ca, mai toate tinutele pe care le ai nu sunt potrivite pentru asta. Din acest motiv ai putea bineinteles sa pierzi cateva ore bune in cautarea celei mai bune tinute si mai mult decat atat sa-ti faci si nervi, pentru ca nu gasesti ceea ce iti doresti sau ca aglomeratia din jurul tau nu iti mai da pace.

Dar cu toate astea lucrurile nu par a fi ceea ce sunt in realitate, deoarece ai nevoie de cateva criterii de baza pentru a alege rochia perfecta pentru evenimentul la care vrei sa mergi. Iar din aceasta privinta am ales sa te ajut putin cu aceste cateva criterii, pe care eu le gasesc esentiale si pe care le vei gasi si tu mai jos:

  • alege croiala potrivita pentru aspectul tau fizic, trasaturile sunt importante;
  • alege materialul pentru rochie ce te face sa te simti bine in pielea ta si relaxata;
  • alege accesoriile ce se potrivesc cu rochia pe care ti-ai achizitionat-o;

Nu sunt lucruri foarte grele de care trebuie sa tii cont cand iti doresti sa faci alegerea potrivita. Poate ca nu intotdeauna aceste lucruri sunt bune de luat in seama, dar atunci cand iti doresti ceva special ai nevoie de acel lucru sau obiect speial. Si de obicei in astfel de situatii avem senzatia ca toate alegerile noastre sunt gresite, nu sunt bune si nu trebuie sa le luam in seama, dar nu este deloc asa.

In cele din urma alegerile noastre ne reprezinta si ne ajuta sa depasim anumite situatii pe care le intampinam. Cu toate astea poti foarte usor sa-ti alegi fix ceea ce-ti doresti fara prea mult stres si fara sa te gandesti la ce vor spune cei din jurul tau. Si oricat de simpla ar fi rochia ta nu uita ca o tinuta eleganta si bine aleasa intotdeauna va atrage privirile tuturor. In cele ce urmeaza am sa-ti las cateva tipuri de tinute, rochite, care sa se potriveasca la acel tip de evenimente speciale.

Avand in vedere modelele de mai sus, tu ce tip de rochita iti doresti sa alegi?