Ce tip de tort preferi?

Posted by

De felul meu sunt o persoana foarte incapatanata, mai ales in acele momente cand vine vorba despre dulciuri. Imi plac dulciurile! Imi plac dulciurile foarte mult si asta nu mai este un secret pentru nimeni. Dar cel mai mult dintre toate prajiturile ador tortul de ciocolata. Nu am inteles niciodata de ce ma atrage atat de mult o astfel de prajitura si cu atat mai mult nu am inteles de ce sunt atat de atrasa de ciocolata.

De fapt ar trebui sa spun ca ciocolata este in esenta sa cacao pura. Si cred ca stiti si voi ca pudra de cacao este foarte amara daca nu adaugati si niste indulcitori. Poate ca de aceea imi place cacaoa atat de mult pentru ca fac fel de fel de combinatii ciudate atat in ceea ce inseamna dulciuri, dar si in ceea ce ma privesc diferite feluri de mancare. Bunica imi spunea mai in gluma mai in serios ca iubesc pudra de cacao pentru ca sunt la fel de amara ca aceasta.

Dar acum lasand gluma la o parte stiu ca sunt atrasa de ciocolata pentru ca imi da acea senzatie unica de energie pe care nu multe dintre dulciuri reusesc sa mi-o dea. Iar pretentia mea pentru prajituri a inceput inca de cand eram foarte micuta si bunica ma invata sa degust si felurile de mancare, dar si felurile de prajituri. La capitolul tort as putea spune foarte usor ca imi place orice tip de tort care contine ciocolata.

In ceea ce priveste design-ul nu am nici un fel de preferinta, dar recunosc ca imi place foarte mult sa privesc si de ce nu sa degust cat mai multe tipuri de tort ce au un aspect diferit si unic. Despre frisca nu pot spune prea multe lucruri pentru ca nu sunt fan frisca si nici macar nu ma atrage. Dar daca este prezenta numai pentru design atunci nu ma supar, ba din contra imi place sa observ fiecare model in parte. Iar pentru voi am pregatit ceva poze cu diferite tipuri de tort, de fapt cateva exemple de tort cu design diferit.