Cele mai frumoase lumanari parfumate

Posted by

Asa cum am spus si in articolul trecut imi plac toate lucrurile frumoase care imi ofera o stare de bine. Din aceeasi categorie as putea spune ca se afla si diferite lumanari parfumate pe care le-am intalnit in diverse locuri. Pana sa fiu atrasa de mirosul imbietor al lumanarilor parfumate nu prea luam in seama nici design-ul acestora, dar nici felul in care el pot decora o anumita incapere.

Caci pana la urma despre asta este vorba – sa te simti bine in locul unde esti. Si este de preferat ca ori de cat ori ai timp liber sa petreci cateva momente de relaxare in care sa-ti aprinzi o lumanare parfumata uitand de orice gand si bucurandu-te de aroma lumanarii. Nu stiu daca voi in momentele voastre libere, de relaxare apelati si la lumanarile parfumate. Eu una in schimb abia astept sa-mi umplu camera de lumanarele, mai ales daca sunt in diverse culori si cu diverse arome. Am sa va arat cateva poze cu lumanarele care sa va indemne sa le folositi si voi.

Tipul asta de lumanare te indeamna sa visezi si sa te relaxezi in acelasi timp. In plus daca iti plac si florile cu atat mai bine. Deoarece cel mai frumos design este acela in care florile sau petalele de flori sunt prezente. Nu stiu cati dintre voi sunteti de acord cu acest lucru dar sunt sigura ca va veti indragosti de lumanarile parfumate fara sa ezitati.

Pe de alta parte astfel de lumanari te pot face sa crezi ca esti la spa pentru relaxare. Iar pentru o persoana care vine foarte obosita de la birou si nu isi mai gaseste linistea in caminul sau, cel mai important lucru este sa lasi deoparte toate gandurile de la birou, sa faci o baie fierbinte si sa te relaxezi in compania unor lumanari parfumate.