Cine ştie, câştigă – Fascinanta Chină 2011

Posted by

Este vorba de un concurs care a fost organizat de Ambasada Chinei în România în perioada 1 august – 10 septembrie. Din păcate, nu a fost suficient de promovat (zic eu); chiar şi eu am aflat destul de târziu. Deşi anul acesta a fost organizată ediţia a doua, până acum nu am ştiut de el.

Întrebările şi răspunsurile la ele au fost publicate aici, iar câştigătorii sunt anunţaţi aici.

Consider că este o idee bună ca Ambasada Chinei să organizeze aşa ceva, pentru că în felul acesta românii au avut ocazia să cunoască unele lucruri importante legate de ţara lor.

Deşi întrebările n-au fost prea grele (pentru chinezi 🙂 ), tot a trebuit să mă documentez un pic ca să pot răspunde bine la întrebări.

Aaa, şi, deşi mi-aş fi dorit din suflet să câştig premiul cel mare (o excursie de 2 persoane în China!), n-am avut un asemenea noroc, dar am câştigat totuşi un premiu de consolare! Şi, ţinând cont de faptul că au fost peste 2300 de concurenţi care au participat la acest concurs, dintre care 1196 au răspuns corect şi au intrat în tragerea la sorţi, înseamnă că şansele erau destul de mici. Cu toate astea, am fost extrasă a 14-a, din 62 de premii. Deci, noroc a fost până la urmă! 🙂

Şi nu pot să nu mă întreb dacă Ambasada României în alte ţări are idei bune de promovare, ca aceasta…

(foto)

4 comments

Comments are closed.