coafuri primavara

Coafuri de primavara

Posted by

M-am hotarat ca in aceasta primavara sa scriu pe acest blog despre cele mai interesante lucruri legate de aceasta. Mi-am zis ca este timpul potrivit pentru tot ceea ce inseamna articole vestimentare, coafuri elegante si usor de realizat, dar si locuri si modalitati prin care te poti relaxa. Nu trebuie sa uitam nici odihna, caci primavara este potrivita si pentru aceasta modalitate de relaxare, in plus de asta nu-i nimic rau daca mai dormi din cand in cand in loc sa gasesti o alta ocupatie.

Si cum suntem inca la inceput de saptamana mi-am propus sa scriu despre un subiect ce aparent ne deranjeaza, mai ales dimineata cand ne trezim. Nu stiu de ce, dar am senzatia ca stiti despre ce este vorba si nu mai este cazul sa spun ca nici parul meu nu are o forma placuta atunci cand ma trezesc. Iar din acest motiv m-am gandit sa caut cateva filmulete cu anumite coafuri pe care ti le poti realiza usor, fie vorba numai de impletituri.

Pana la urma cand esti mereu pe graba, iar parul nu sta in nici un fel uiti si de placa de indreptat, si de ondulator si de toate. Caci se poate intampla sa ai dimineti cand te trezesti tarziu si nu ai timp suficient pentru a pune ceva pe tine nu sa te orientezi catre coafura, machiaj sau altceva. Sa nu-mi spui ca nu ai trecut prin asta niciodata, caci nu am sa te cred.

V-am spus ca si mie mi s-au intamplat anumite lucruri de genul acesta, dar spre binele meu pe atunci aveam parul foarte scurt si nu mi se incurca atat de rau, cum se incurca parul acum, in prezent. Spre deosebire de alte zile cand ai rabdare, timp si indemanare, dimineata totul se intampla pe repede inainte si mare lucru nu mai apuci sa faci. Si cu toate astea tind sa cred ca si timpul trece mult mai repede fata de celelalte momente ale zilei sau poate ca ma insel. Si pana imi mai organizez eu din treburi m-am gandit sa va las clipul cu acele coafuri de primavara usor de realizat si intr-un timp cat mai scurt.

https://www.youtube.com/watch?v=T4unwH8tzFo