Competitii pentru studentii din UPG

Posted by

 

Departamentul de Tehnologia Informatiei, Matematica si Fizica (TIMF) din cadrul UPG Ploiesti organizeaza in perioada 7-11 mai 2012 o competitie pentru studentii pasionati de Informatica. Competitia are 3 sectiuni:

1. Concursul Cel mai bun programator;

2. Concursul Cel mai bun proiect (editia I);

3. Sesiunea de comunicari stiintifice studentesti in domeniul Informaticii (editia I). 

Mentionez ca Cel mai bun programator este un concurs anual cu traditie in cadrul Catedrei de  Informatica (actualul departament TIMF), anul acesta implinindu-se 25 de ani de cand se organizeaza.

 

Competitia se adreseaza, in general, studentilor din cadrul UPG de la specializarea Informatica, dar si specializari conexe, cum ar fi: Informatica economica, Informatica Industriala, Calculatoare, Automatica. Cu exceptia sesiunii Cel mai bun programator, au voie sa participe si studenti masteranzi, cum ar fi cei de la masterul Tehnici avansate pentru prelucrarea informatiei (TAPI). Premiile vor fi oferite de catre Asesoft Ploiesti.

Pentru fiecare din aceste sectiuni, studentii se pot inscrie la secretariatul TIMF (corp E, parter), incepand de astazi, 19 martie, pana pe 20 aprilie 2012.

La sectiunea Proiecte, pentru detalii suplimentare, persoana de contact este subsemnata.

Succes !

4 comments

  1. @Alexandra, mai dureaza un pic pana sunt puse la punct toate informatiile necesare fiecarei sectiuni. Deocamdata te poti inscrie la secretariat, la ce sectiune vrei (poti sa te inscrii la 1, 2, sau toate 3).

Comments are closed.