Concurs pentru bloggeri – premiu iPad 2

Posted by

Despre acest concurs am aflat de la Haotik. Dar sfara in tara a dat mai intai cel mai Chinez dintre toti romanii.

De ce m-am hotarat sa particip si eu la concurs? Pentru ca premiul este … un iPad 2 ! Cine ar da cu piciorul la asa o sansa? Poate doar cine il detine deja. Desi am inteles ca un detinator de iPad 2 a returnat produsul (va inchipuiti… ), impreuna cu urmatoarea nota: „Wife says no” („Sotia spune ca nu”). Faza a fost considerata foarte amuzanta, astfel ca cei de la vanzari i-au trimis inapoi iPad-ul cu alta nota: „Apple says yes” („Apple spune ca da”) …

Eu nu zic nu absolut deloc la o asemenea minunatie, asa ca nu stau prea mult pe ganduri si … particip la concurs 😀 .

Pentru ca regulile concursului spun ca trebuie sa alegi un produs de pe quickmobile.ro , eu m-am oprit la o tableta Samsung Galaxy Tab P1000. Alegerea a fost motivata si de faptul ca sotul meu si-a achizitionat de curand o astfel de tableta, de care e foarte mandru, asa ca am vazut „pe real” cam ce poate face. Bine, momentan, cu greu lasa din mana noua jucarie, dar, pe masura ce descopera el, imi arata cate poate face noua lui tableta.

Pentru cei care n-au aflat, campania Quickmobile tine pana pe 24 martie, ora 23:59, asa ca, grabiti-va sa va inscrieti la concurs. Sau…, daca stau bine sa ma gandesc, mai bine nu, ca asa am eu mai multe sanse la frumosul iPad 2 😀 .

 

One comment

  1. Si daca tot vorbim de quickmobile.ro: sunt seriosi sau neseriosi?
    Am luat un telefon de la ei. Acasa am constatat ca desi e un telefon scump nu are meniu in limba romana (era un telefon facut pentru Africa!). L-am dus la service-ul lor ca sa imi puna meniul in romana. Dupa ce am vazut ca dureaza cam mult instalarea softului cu meniurile in limba romana le-am comunicat ca doresc sa le returnez telefonul, asa cum prevede legea.
    Surpriza insa: dupa ce a stat in service la ei 2 saptamani mi-au comunicat ca telefonul este zgariat si nu imi pot returna banii. Cand l-am predat era in perfecta stare (doar am procesul verbal de predare). I-am dat in judecata si acum astept sa decida instanta!. Asa ca: ATENTIE DACA CUMPARATI DE LA QUICKMOBILE ! Sper sa nu ajungeti si voi in instanta pentru a va recupera banii !

Comments are closed.