Cu gandul la ce vei purta in vacanta…

Posted by

De cate ori nu v-ati gandit la vacanta cu mult timp inainte sa va luati concediu sau sa fie vremea pentru vacante? Stiu ca unii dintre voi si-ar lua un concediu prelungit si nici ca s-ar mai intoarce la munca. Insa nu toata lumea gandeste asa, desi suna ispititor de tentant acest lucru si nu imposibil de pus in practica.

Cateodata gandul la vacanta ne cuprinde fara sa vrem exact in acele momente cand ne simtim obositi sau doar visam la relaxare. Iar acest gand il au cam toate persoanele de sex feminin. Mai ales atunci cand ne gandim ce costume de baie vor fi la moda si ce vom purta pe plaja in aceasta vara.

Bineinteles acesta nu este singurul gand pe care il avem, ci mai bine spus ne facem tot felul de idei, cu privire la cum vom arata in sezonul estival si ce trebuie sa facem cu privire la acest aspect. Pe de alta parte asa cum am spus si mai devreme ne intereseaza tot ce purtam, nu numai felul in care aratam.

Iar costumele de baie sunt cu adevarat importante, deoarece cu ajutorul lor poti ascunde anumite aspecte sau defecte pe care le ai. Si nu trebuie sa negam acest lucru, intrucat costumele cu adevarat chic pun in evidenta numai frumusetea noastra.

Si credeti-ma sunt atatea costume de baie moderne, atragatoare si la un pret destul de bun, incat nu vei stii care dintre acestea va fi cea mai buna alegere. Si cu toate astea trebuie sa te gandesti foarte bine ce vrei sa pui in evidenta: bustul, coapsele, abdomenul.

Chiar daca pare putin cam deplasat acest mic detaliu, asta nu inseamna ca nu te poti asorta cu ceea ce-ti doresti sau ca nu vei fi in pas cu moda. Pana la urma este alegerea ta in legatura cu ceea ce doresti sa porti sau daca iti doresti ceva mai extravagant.

Si bineinteles nu poti convinge pe cineva sa poarte ceea ce i se pare ca nu i se potriveste sau ceva in care nu se simte destul de bine si de confortabil. Si da ar trebui ca inainte de toate sa ne gandim si la confortul nostru si la ceea ce putem avea fara sa ne simtim stanjenite sau sa ni se para ca privirile celorlalti nu sunt cele de admiratie. Si cu toate astea este vorba doar despre felul in care tu te simti si iti doresti sa arati pe plaja.

Nu totul se rezuma in a arata perfect exact asa cum poti arata la sala, ci poti arata foarte bine si daca iti alegi un costum impecabil, care sa ti se potriveasca perfect. Cat despre alegeri fiecare are dreptul sa dea frau liber imaginatie si sa-si aleaga doar acele lucruri pe care si le doresc.