Cum faceti fata la gerul de afara?

Posted by

In aceasta dimineata mi-am zis ca nu vreau sa ies din casa, ca este mult prea frig si ca nu voi face fata gerului. Dar, nu, stiam ca am foarte multa treaba si nu imi permiteam sa imi las treaba deoparte pentru vaicareala mea. Nu sunt persoana care sa-si lase treburile pentru alte momente, ci din contra daca ziua ar avea mai multe ore cu atat mai bine – as putea munci fara sa-mi pese prea mult de ceilalti si de ceea ce imi spun ei.

Asa ca de bine, de rau a trebuit sa merg la serviciu. Numai ca nu stiam ca ma asteapta altceva mult mai urat afara. Si astfel ca m-am trezit in statia de maxi taxi asteptand autobuzul pentru a merge la birou. Autobuz care a refuzat sa apara si care m-a facut sa inghet groaznic. In momentul in care m-am intors acasa din statie, nici macar nu puteam sa mai vorbesc din cauza frigului si cu toate ca as fi vrut sa fac mai multe lucruri, nici macar nu puteam sa ajung langa soba sa ma pot incalzi.

Ce poti face pentru a te incalzi daca ai stat in ger?

Foarte multe lucruri in acest sens nu prea poti face, mai ales daca esti o fire care nu suporta frigul in general. Insa sunt cateva lucruri indicate pe care le poti face; ca de exemplu:

  • sa consumi lichid cald, de preferat ceai;
  • sa stai in jurul unei surse de caldura;
  • sa te invelesti cu o patura, care eventual a fost incalzita;
  • sa te imbraci corespunzator;
  • si bineinteles ai putea apela la saculetii cu sare incalziti pentru a putea incalzii diverse parti din corp;

Asa cum am spus si mai devreme nu ai prea multe lucruri pe care le poti pune in practica, dar chiar si asa ar fi numai bine sa profiti de cele pe care le tot ai la indemana. Daca voi aveti si alte metode prin care va puteti incalzi va rog sa lasati aici un comentariu. Poate in felul acesta vom putea ajuta si alti oameni si putem impartasi mai multe informatii utile tuturor.