Cum iei cele mai bune decizii cand vrei sa achizitionezi ceva?

Posted by

Cred ca astazi am sa va povestesc o intamplare pe care am patit-o cu ceva timp in urma. Adevarul este ca de obicei nu spun nimic despre ceea ce mi se intampla si asta pentru ca mi s-au intamplat cateva faze nu prea ok pentru mine. De fapt am zis sa nu mai fiu motivul prietenilor mei de zambete si de ras. Dar astazi am zis ca ar fi cazul sa povestesc despre intamplarea mea ca poate va fi in folosul cuiva.

Intamplarea face ca in urma cu ceva ani sa ma mut in alta casa si sa am nevoie de cateva produse electrocasnice. Cum sunt o fire foarte activa mi-am zis ca nu as putea sta fara sa-mi gatesc singura ceva in bucataria mea. Si cum in preajma mea nu era nici un barbat am fost nevoita sa-mi caut singura si mobila pentru casa si aparate pentru bucatarie.

Bineinteles ca am intampinat si probleme cat timp am fost nevoita sa fac acest lucru. De exemplu habar nu aveam ce trebuie sa faci si cum alegi un aragaz de tip electric. Imi aduc si acum aminte cat de greu mi-a fost sa caut informatii despre acest produs.

Cand am ajuns in magazinul de electrocasnice nici macar nu stiam ce sa-l intreb pe vanzator pentru a ma asigura ca ceea ce voi achizitiona va fi un produs de calitate. Chiar ma gandeam daca nu cumva eu gresesc in alegerile mele. Norocul meu a fost acela ca vanzatorul din magazin mi-a oferit cele mai bune sfaturi. Spre exemplu as putea sa va spun de ce sa va alegeti un aragaz de tip electric:

  • economisiti mai mult;
  • aveti parte de siguranta sporita;
  • mancarea pregatita cu ajutorul lui este gustoasa;
  • pregatiti mancarea rapid si eficient;
  • se intretine si se curata foarte usor;

Eu una sunt multumita de produsul pe care l-am ales si nu cred ca imi voi cumpara altceva in momentul in care acesta nu ar mai fi functional. Din punctul meu de vedere cel mai bine ar fi sa  incercati un astfel de produs in cazul in care vreti sa-l si achizitionati. Si mai sper ca patania mea sa va fie de folos si sa va informati inainte sa faceti orice tip de alegere.