Cum iti poti pastra alimentele proaspete mai mult timp?

Posted by

Mi-am zis ca este timpul sa-mi fac putin spatiu prin casa, printre lucrurile mele si sa fiu mult mai ordonata decat sunt acum. Stiu ca aceste activitati ale mele vor atrage cateva critici din partea alor mei, deoarece ei cred ca eu am facut o obsesie pentru ceea ce inseamna ordine, curatenie si tot ce tine de acesti doi factori principali. Mie una nu mi se pare ca a fi excesiv de ordonat inseamna sa fii obsedat de asta, ci doar sa iti placa sa traiesti in acest stil de viata.

Poate ca pentru multe astfel de persoane nu este un obicei sau poate ca nu pot tine pasul cu mine in ceea ce priveste ordinea mea. Pana la urma isi traieste stilul de viata asa cum stie mai bine si in cele din urma fiecare va face ceea ce crede de cuviinta ca este mai bine atat pentru sanatatea, cat si pentru viata lor.

Cum poti pastra prospetimea alimentelor timp indelungat?

Si pentru ca am inceput textul prin a spune despre ordinea pe care mi-o doresc si spre care tind m-am hotarat ca zilele acestea sa dau o fuga prin frigiderul meu si sa aranjez alimentele putin mai altfel. De fapt, ideea de baza ar fi sa pun toate acele legume in loc sigur si pentru a pastra cat mai mult timp prospetimea acestora.

Desi am avut diferite controverse pe aceasta tema cu diferite persoane asta nu inseamna ca cineva va reusi sa ma influenteze intr-un fel, iar eu sa fac ceea ce mi se spune. Nu! Nu am functionat niciodata asa si nici nu am de gand ca de acum inainte sa fac acest lucru.

Si spre deosebire de alte persoane m-am hotarat sa-mi pun in vid toate alimentele pentru a le pastra prospetimea un timp indelungat, dar si pentru aspectul pe care frigiderul meu il va avea dupa ce voi face acest lucru. Dar pentru a realiza ceea ce imi doresc bineinteles ca va trebui sa gasesc cel mai bun aparat de vidat si asta pentru ca nu imi doaresc sa ma trezesc cu nu stiu ce problema.

Iar dupa ce voi reusi sa pun la punct frigiderul ma voi ocupa persoanal si de celelalte lucruri din casa mea. Stiu ca as putea apela oricand la membrii familiei pentru a-mi da o mana de ajutor numai ca eu prefer sa fac totul de una singura. Si nu este vorba despre egoism, ci despre faptul ca imi place ca totul sa fie perfect si de aceea prefer sa le fac de una singura. In plus de asta mai scutesc si alt tip de comentarii pe care sincer nu il suport si pe care nici nu mi-l doresc in preajma mea.