Cum sa-ti faci propriul ornament pentru Craciun?

Posted by

De obicei nu prea am rabdare sa stau si sa mesteresc lucruri care de obicei mi se par simple si pe care as putea sa mi le achizitionez la un pret bun. Pe de alta parte, uneori simt nevoia sa mai fac si lucruri carora nu prea le-am dat importanta, dar care intr-o oarecare masura sa ma relaxeze. Pana la urma despre asta este vorba – atunci cand incerci sa realizezi ceva sa te si poti relaxa, astfel ajungi sa te plictisesti si sa nu-ti mai placa absolut nimic.

Sunt constienta ca multe dintre lucrurile care imi placeau odata am ajuns sa le fac acum precum un robotel, desi mi-as dori sa fie cu totul si cu totul altfel. Am incercat de multe ori si varianta – pierdut timp pe nimicuri, dar nu am reusit, parca as avea mancarici. Cred ca realitatea mea este putin diferita fata de realitatea vostra. Si pentru ca sunt o fire destul de activa incerc mereu sa realizez lucruri noi care sa-mi aduca satisfactie si buna dispozitie.

Iar pentru ca tot ne apropiem de Craciun mi-am zis ca ar fi timpul sa incerc sa-mi realizez singura propriul meu ornament. Cat de greu poate sa fie? Si pentru ca nu imi place sa ma complic am zis ca pot face un ornament frumos din lucruri si obiecte naturale, pe care le gasesti la tot pasul. Asa au inceput cautarile mele intrucat imi doream sa realizez acel ceva din chestii naturale.

Si pana la urma am gasit un ornament dragut, din obiecte naturale si pe care il poti face foarte usor. Si pentru ca imi place sa termin totul repede am sa va las si voua cateva indicatii inainte sa pun aici clipul cu pricina. Pentru acest ornament dragut o sa ai nevoie de frunze uscate de stejar, cateva ghinde si cateva bucati de conuri de brad.

In afara de aceste micii ingrediente mai ai nevoie de rabdare, indemanare, cateva bucati de carton, sfoara si bineinteles lipici. Iar acum ca aveti facute proviziile cu tot ce trebuie va invit sa urmariti clipul demonstrativ. Poate cine stie asta va inspira si pe voi si o sa va realizati singuri propriile ornamente pentru acest Craciun.