mesaje

Cum stergi o selectie de mesaje private de pe Facebook?

Posted by

In urma cu numai cateva minute s-a intamplat sa fiu intrebata cum se pot sterge anumite mesaje private de pe pagina de socializare, Facebook. Ultima data cand mi-am amintit sa fii facut acest lucru nu am intampinat nici un fel de problema, dar asta se intampla in urma cu vreo doi, trei ani. Insa de atunci si pana in prezent lucrurile s-au schimbat destul de mult, mai ales in privinta acestei pagini de socializare.

Mai nou am observat ca la anumite perioade de timp, Facebook isi lanseaza diferite aplicatii. Dar mai bine sa revenim la problema de unde am plecat. Ideea e ca in urma cu ceva timp nu am intampinat nici un fel de problema in a-mi sterge mesajele, numai ca o amica mi-a spus ca in prezent nu gaseste nici o varianta pentru a sterge o selectie de mesaje dintr-o conversatie.

Si ca sa nu avem parte de  neintelegeri am sa va spun mai pe larg ce se intampla. Respectiva persoana ce mi-a cerut ajutorul, intrucat nu putea sa stearga o anumita selectie de mesaje dintr-o conversatie oarecare privata. Si atentie, deoarece mesajele se pot sterge unul cate unul, sau mai mult decat atat poti sterge intreaga conversatie.

Dar, asa cum am spus si mai devreme, nu a gasit nici o solutie pentru a marca intr-un anumit fel mesajele nedorite, ca mai apoi sa le stearga. Poate ca lucrul acesta mi-a atras atentia si m-a facut sa testez lucrurile spuse de aceasta. Si da, in mare parte nu prea ai aceasta optiune de a sterge o selctie a mesajelor, cel mult poti face ceea ce eu am scris in randurile de mai sus, in schimb nu prea ai ce face desi in trecut acest lucru se putea realiza.

mesaje

Se prea poate ca toate aceste noi aplicati sa nu iti mai dea posibilitatea sa iti alegi mesajele pe care tu vrei sa le selectezi pentru a le sterge. Sau poate ca eu inca nu m-am obisnuit cu toate aceste noi aplicatii si nu pot gasi varianta cea mai buna pentru a face acest lucru.