pictura

Cum te poti relaxa frumos?

Posted by

Sunt momnete in care vrei sa te relaxezi si bineinteles nu ai nici o idee in legatura cu ceea ce poti face. Pentru inceput iti pot spune ca ai nevoie doar de cateva materiale care sa te ajute sa te destresezi si, mai mult de atat, sa te ajute sa te relaxezi si sa te simti bine. Zilele trecute am descoperit un fel de terapie prin pictura.

Ma interesasem de ceva timp despre acest subiect, dar mi-am zis ca poate-i momentul sa pun si in practica ceea ce deja acumulasem prin intermediul diverselor informatii. In principal pentru cateva ore bune de relaxare aveti nevoie de urmatoarele materiale:

  • hartie;
  • acuarele / vopsele pentru pictura;
  • pensule;
  • creion;
  • guma de sters;
  • apa;

Pana la urma nu ai nevoie de foarte multe ustensile si materiale pentru a avea parte de relaxare si de un timp in care sa te simti bine. Si oricum daca nu ai alta optiune pentru a petrece timpul liber  si vrei ceva mai mult, desigur iti poti dezvolta si un nou hobby si poate cine stie, chiar un talent.

Nu stiu cati dintre voi sunt deschisi catre arta, catre fumos sau catre simplu fapt de a petrece timpul liber in compania culorilor si a schitelor. Cu siguranta veti fi tentati sa-mi spuneti ca va fi greu sa realizati acest lucru sau ca nu veti avea parte de relaxare, ci de o grija in plus.

Insa mai toate activitatile par grele la inceput, ideea ar fi sa nu renunti inainte de a incerca sa faci acel lucru. Nu vei fi nicioadata dezamagita daca vei incerca, deoarece vei avea parte de experiente unice. Si oricat de greu ar fi vei avea parte de momente unice si interesante pe care le vei intelege numai in momentul in care vei incepe sa faci acele lucruri. Si e mult mai simplu cand te apuci de lucru, decat daca ai sta sa iti plangi de mila.