De ce avem nevoie de oameni responsabili?

Posted by

Asa cum v-am spus si in articolul trecut incerc pe cat posibil sa nu imi mai planuiesc nimic cu foarte mult timp inainte. Cred ca ar fi perfect daca as incepe sa-mi fac planuri dimineata pentru ziua in curs, astfel nu voi mai avea parte de cine stie ce dezamagiri legate de vreme sau de alti factori externi ce nu tin de mine. Dar nu despre planurile mele vreau sa vorbesc in acest articol, ci despre cat de util este sa ai parte numai de servicii de calitate si de specialisti in jurul tau.

Mi-am amintit de nunta prietenei mele si de pateniile pe care le-a avut la acest eveniment. Iar cea mai mare problema a fost, de fapt, lipsa fotografului. Cu toate ca ea s-a ingrijit sa obtina un fotograf bun aceasta a fost foarte dezamagita cand si-a dat seama ca fotograful nu va mai veni la evenimentul ei. De aceea am tot spus de fiecare data ca pentru orice eveniment de genul acesta ai nevoie de oameni calificati, de oameni priceputi ce iti pot oferi produse de calitate, fara sa-ti impuna nu stiu ce cerinte suspecte.

Poate ca pentru prietena mea ar fi fost mult mai potrivit daca ar fi cerut ajutorul unui fotograf nunta iasi, care sa-i ofere garantia unui produs de calitate si bineinteles ca va putea ajunge in timp util la eveniment. Nu am inteles niciodata ce de unii oameni nu isi pot respecta cuvantul dat. Probabil ca au nevoie de mai mult timp pentru a duce la bun sfarsit toate acele lucruri pe care le au de facut si obiective de indeplinit.

Habar nu am cum pot gandi astfel de oameni si in definitiv ce vor sa faca si unde sa ajunga. Nu stiu, poate ca avem nevoie de mai multa responsabilitate atunci cand facem promisiuni si ceva mai mult curaj pentru a indeplini aceste promisiuni. Nici nu vreau sa-mi imaginez cum s-a simtit prietena mea, cand o astfel de persoana i-a stricat evenimentul.

Dezamagirea se citea pe fata ei si parca nimeni nu putea sa-i schimbe acea stare de spirit, cu atat mai mult sa-i poata aduce un zambet pe fata. Si ma gandeam cat de usor ii poti strica ziua unei persoane. Poate ca ar trebui sa fim putin mai constienti de ceea ce se intampla in jurul nostru si la ceea ce vrem sa realizam. Poate ca acel fotograf nu avea fotografii de proasta calitate, dar daca nu a fost capabil sa ajunga la eveniment ma intreb cine isi va mai lua un angajament cu acest tip de persoana…