De ce sa alegi un fotoliu de masaj cu functia Zero Gravity de la masatto.ro?

Posted by

Cel mai sigur ai auzit de producatorul de fotolii de masaj Rokol. Acesta a lansat o gama de astfel de dispozitive revolutionare, echipate cu tehnologii de ultima generatie, ideale pentru realizarea unor masaje cu efecte benefice de durata. Rokol este reprezentat in tara noastra prin Masatto.ro, magazinul care iti ofera posibilitatea de a comanda fotolii de masaj Rokol, la preturile cele mai accesibile de pe piata.

Care sunt motivele pentru care ar trebui sa investesti intr-un fotoliu Rokol?

In primul rand trebuie sa stii ca ai posibilitatea de a alege dintre mai multe modele de fotolii cu functia Zero Gravity. Ca sa fiu cat mai precis in detaliile pe care ti le ofer, o sa am in vedere modelul Rokol 7202. Indiferent daca intentionezi sa investesti intr-un fotoliu pe care il folosesti numai tu sau si familia ta, te invit sa descoperi principalele beneficii pe care ti le ofera acest model si de ce te poti orienta pentru acesta.

Asadar, fotoliul de masaj ce include functia Zero Gravity, disponibil pe masatto.ro, se remarca prin calitatile superioare celorlalte articole pe care le gasesti in comert. Sistemul de sina tip S pe care il foloseste, alaturi de tehnologia 3D cu 6 role fac posibila mularea perfecta a dispozitivului pe curbura coloanei. Este cea mai eficienta metoda de a beneficia de un masaj complet, fara a fi exclusa nici o parte a corpului (talie, spate, umeri, sezut, gat, zona cervicala).

Desi pentru unii pare un moft, un astfel de fotoliu te ajuta sa experimentezi cele mai profunde stari de relaxare si confort. In comparatie cu orice alta metoda de masaj cunoscuta, efectele celui realizat de Rokol 7202 sau oricare alt model promovat pe masatto.ro, se fac resimtite pe termen lung.

Despre functia Zero Gravity si beneficiile acesteia

Zero Gravity a castigat popularitate prin efectele deosebite pe care le are asupra organismului uman. Somnul este imbunatatit si profund daca inainte de culcare ai parte de un masaj de acest tip. Aceasta functie se realizeaza in momentul in care corpul este pozitionat intr-un mod relaxat, natural si echilibrat. Picioarele sunt ridicate deasupra corpului, la un unghi de cel mult 1300.

Pozitia de masaj Zero Gravity este asadar ideala pentru masarea corpului la capacitatea optima. Acest lucru este posibil datorita faptului ca sina de tip „L” a fotoliului copiaza perfect forma acestuia si stimuleaza in acest fel cele mai importante puncte ale feselor, spatelui si coapselor.

Acest tip de masaj este recomandat pentru cei care au probleme cu somnul, care se simt mereu obositi si nu reusesc sa se recupereze mental si fizic complet.

Chiar in urma efectuarii masajului, beneficiarul experimenteaza o stare de confort si relaxare deplina, adoptand o pozitie naturala. Acest lucru are urmari pozitive asupra coloanei si a inimii, ajutand in acelasi timp si la oxigenarea adecvata a creierului.

Din punct de vedere anatomic, ritmul de masaj cu care actioneaza fotoliul are efecte benefice asupra organelor principale. Acesta reuseste sa elibereze tensiunea acumulata, sa calmeze muschii obositi, sa stabilizeze ritmul cardiac, transmitand sange bogat cu oxigen in intreg corpul.

Masajul Rokol 7202 cu functia Zero Gravity ofera o experienta unica, promovand mai ales instalarea unei stari benefice prin calmarea stresului, linistirea mintii si a corpului, precum si prin reducerea ritmului cardiac.

Incepand de la cap si pana la picioare, corpul experimenteaza stari de relaxare pe care nici o alta metoda de masaj nu o poate oferi. Daca te intereseaza sa afli mai multe detalii despre acest fotoliu sau oricare alt model Rokol, poti sa intri pe masatto.ro.