filme

Filme care iti vor schimba perceptia despre viata

Posted by

Nu stiu ce parere aveti voi despre filme, dar eu in ultima perioada nu prea am mai avut timp sa mai urmaresc ceva. Insa ori de cate ori imi amintesc de filmele pe care le-am vizualizat am o stare de bine. Desi am vazut si cateva filme ce cu siguranta mi-am schimba perceptia despre viata nu pot spune insa ca sunt adepta acestora.

Cel mai mult imi plac filmele de comedie, deoarece ele sunt cele care iti aduc zambetul pe buze in fiecare moment. De asemenea daca aveti o stare de tristete sau plictiseala va recomand sa va uitati la un film de comedie. Veti observa cum starea voastra se schimba si, de ce nu, va veti simti mult mai bine.

Si pentru ca mai devreme tot am amintit de acele filme care iti schimba perceptia despre viata, ei bine am sa enumar aici cateva, mai exact pe cele pe care eu le-am vazut:

  • „One day”;
  • „My Life Without Me”;
  • „The Impossible”;
  • „Life is beautiful”;
  • „Million Dollar Baby”;

Cu siguranta sunt mult mai multe filme ce merita mentionate, dar asa cum am spus si mai devreme eu le-am trecut doar pe cele pe care am reusit deja sa le vad. Voi incerca in zilele urmatoare sa imi realizez o lista cu filme ce iti pot schimba perceptia despre viata, atat filme vechi, cat si filme mai nou aparute.

Pana la urma daca stam sa ne gandim fiecare film in parte are o poveste din care putem invata cate ceva. Te astept sa-mi raspunzi printr-un comentariu cum se numeste filmul care ti-a placut cel mai mult si de ce?