produse cosmetice Farmec

Folositi produsele cosmetice de la Farmec?

Posted by

Nu stiu daca si tu esti interesata de produsele cosmetice de la Farmec, dar avand in vedere ca sunt recunoscute atat la nivel national, cat si la nivel international, trebuie sa-ti spun ca eu le folosesc si n-am intampinat probleme. Si poate sunteti surprinse cum de reuseste acest brand romanesc sa se dezvolte si sa se extinda, insa ceea ce va pot spune este faptul ca de curand a fost deschis in Ploiesti, primul magazin Gerovital.

Din acest magazin Gerovital iti poti achizitiona atat produse din gama Gerovital, dar si produse din gama Aslavital. Daca vrei sa te convingi si sa-ti achizitionezi cateva produse poti merge la magazinul din centrul comercial AFI Ploiesti, la etaj.

Aici vei avea parte si de o dermoanaliza gratuita, in care vor fi testate cateva caracteristici a tenului tau cum ar fi: nivelului de hidratare, nivelul de elasticitate, nivelul de sebum si totodata gradul de pigmentare al pielii. Tot in cadrul magazinului veti gasi produse ce pot beneficia de o reducere de circa 20%, dar si alte surprize menite sa va infrumuseteze ziua.

Si cred ca toata lumea a testat cel putin o data un produs de la Farmec. Printre multe altele in magazinul Gerovital puteti gasi produse pentru ingrijirea parului, pentru ingrijirea tenului, dar si produse pentru ingrijirea pielii. Si daca nu am reusit sa va conving, deja, sa vizitati magazinul, in speranta ca voi reusi acest lucru am sa va las si cateva poze cu produsele cosmetice pe care eu le-am achizitionat eu de curand.