Idei cool de la Belher pentru cadouri de Craciun

Posted by

Cadourile de Craciun sunt un subiect delicat pentru multi dintre noi. Te provoaca sa gasesti ceva util, apreciat, ceva ce va deservi unui scop practic. Te vei orienta spre ce ai mai oferit cadou, vei evita sa repeti tipul de cadou si cerinte sunt o mie. O super idee vine de la Belher, magazinul specializat unde pot fi gasite extensii de par, precum si aparate de coafat.

Idei de cadouri de la Belher

Pentru o femeie, parul bogat este un vis. Este insa greu de intretinut, iar uneori ramane poate doar o dorinta. Iata ca Belher poate fi solutia ideala pentru cele care isi doresc sa faca din vis o realitate. Mai cu seama un astfel de cadou poate fi unul apreciat.

  • Coada de par

Vei gasi la Belher si cozi de par. Sunt ideale pentru femeile practice, mereu active. Asta pentru ca o coada de par are un sistem de prindere usor. In timp util este obtinuta o coafura chic, potrivita oricand, versatila. Chiar si acum in perioada de iarna cand umiditatea crescuta este un inamic al parului finisat, spre exemplu, coada de par pare sa fie un mod simplu de a obtine un look chic.

  • Extensii de par

Daca cea pe care ti-ai dori sa o surprinzi cu un cadou cool este si o femeie mereu dornica de schimbari de look sau mereu a visat sa aiba par lung, drept, lucios, Belher iti ofera o alta idee: extensiile de par. Trebuie sa stii ca acestea sunt din par natural, uman, remy, deci de calitate. Iar firele sunt lucioase, cuticula este intacta. Odata montate, extensiile de par de la Belher au un aspect natural.

Din ratiuni practice poti alege un set de extensii clip on, pentru ca se ataseaza instant, pe baza de clips. Ai si alte variante, dar prefera sa mergi la Belher Beauty Bar si sa asculti parerea specialistului despre ce tip de extensii de par se potriveste celei in cauza, in functie de culoarea parului, lungimea dorita si alte detalii.

  • Gift card, un mod responsabil de a face un cadou

Gift card-urile au devenit si la noi o moda de ceva timp. Sunt cardurile cadou pe care le inmanezi cuiva drag, oferind sansa acestuia sa isi aleaga ce doreste din diversitatea ofertelor dintr-un magazin. Pentru ca tot ce tine de extensii de par, ingrijirea si coafarea acestora este un subiect complex, poti prefera sa lasi mana libera destinatarei tale. Cadoul va fi practic si apreciat fara doar si poate.