Iti plac gradinile fantezie?

Posted by

Intotdeauna mi-au placut acele gradini ce cuprindeau cat mai multe flori si cati mai multi arbori de diverse specii. Imi amintesc si acum ca aceasta pasiune a mea pentru Dreamgardens o am inca din copilarie. Si poate ca pentru acest lucru a contribuit si bunica mea careia ii facea placere sa traiasca printre plante si flori. Iar pentru ca am crescut cu aceasta idee ma gandeam sa gasesc solutia perfecta pentru a avea propria mea gradina fantezie. Nu stiu in cat timp voi putea realiza eu acest lucru, dar stiu sigur unde sa apelez.

De ce imi doresc brazi in gradina?

Pe de alta parte imi plac foarte mult brazii si mi-as dori ca in gradina mea sa am o varietate de specii de brad. Sa nu credeti ca dorinta asta a mea de a avea brazi este doar asa pentru a umple gradina cu ceva. Ba din contra mi-am dorit si imi doresc brazi pentru ca vreau sa-i impodobesc iarna si sa-i umplu cu luminite. De aceea inca am tendinta sa spun ca nu imi doresc nimic altceva in afara de brazi. O alta categorie de arbori pe care mi-am dorit sa o am sunt acei arbori exotici.

Desi stiu ca sunt destul de dificil de intretinut chiar ma gandeam sa imi cumpar cateva ghivece cu astfel de plante pentru a invata mult mai usor cum ii pot creste si cum le pot oferi conditii optime de dezvoltare. Sunt convinsa ca daca as avea putina rabdare probabil nu va mai fi nevoie sa-mi fac eu tot felul de ganduri despre cum sa arate gradina si cum pot realiza gradina visurilor mele.

E cam ciudat ca de fiecare data cand imi doresc ceva in loc sa las specialistii sa se ocupe de asta imi face placere sa ma straduiesc, mai bine spus sa ma chinui singura. Poate ca inca mai am ceva de lucru pe acest sector, dar recunosc faptul ca daca as vrea ca maine sa am cea mai frumoasa gradina as apela la specialisti care sa ma ajute si sa ma indrume.

Deoarece oricat de pasionata as fi de plante niciodata nu voi putea fi capabila de ceea ce poate crea un adevarat specialist in acest domeniu cu ani de exterienta la activ. Si pana voi reusi eu sa termin casa ca mai apoi sa ma ocup de gradina mai am ceva timp de asteptat si de aceea nu imi voi face planurile de acum pentru gradina, ci le voi lasa pentru mai tarziu.