La ce anume te duce gandul cand auzi de masaj?

Posted by

E ciudat ca din ce in ce mai multe persoane, cand aud de cuvantul masaj se gandesc cel mai adesea la lucruri amuzante sau foarte indraznete. Poate ca ele par la fel de amuzante ca cele pe care noi le consideram foarte simple, astfel incat sa se poata bucura oricine de ele. Cu toate astea de foarte multe ori lucrurile cu adevarat amuzante sunt confundate cu altele ce au cu totul un alt sens.

In mare parte mai toate persoanele se amuza in mod special cand aud cuvinte ce pot avea si o conotatie sexuala. Ce-i drept lucrurile nu sunt asa complicate sau cel putin noi nu vrem sa le complicam si mai rau, dar ganditi-va la ce poate fi in mintea unui barbat (sau deopotriva unei femei) cand aude de masaj tantric. Da, da stim cu totii, cel mai multi se gandesc la lucruri foarte indraznete si doar cateva persoane se gandesc la acel masaj de relaxare de care ne bucuram candva si de aspectele benefice ale masajului in general.

E adevarat ca a trecut atat de mult timp incat am si uitata de asta sau poate doar ca ne-am dezvoltat atat de mult, incat am uitat si de sensul frumos al cuvintelor si ca atare ne manifestam putin mai „necivilizat”. Da stiu e greu sa ne gandim la asta e si mai greu sa avem incredere in oamenii din jurul nostru si cu toate astea inca mai putem sa mai gandim si lucruri frumoase. Sunt curioasa cam cati dintre voi cand aud de masaj nu se gandesc si la altfel de lucruri, in afara de cele pe care deja le stim si le cunoastem?

Va spun eu multi dintre voi nici macar n-ar indrazi sa recunoasca asta sau cel putin sa spuna o parte din adevar. Cam asa stau lucrurile pe aici pe la noi fie ca vorbim de cunoscuti sau fie ca vorbim de majoritatea oamenilor lucrurile se intampla chiar asa. Inca mai cred ca este posibil sa vedem lucrurile diferit sau cel putin o parte din ele sa fie dificile doar in mintea mea. Uneori uit ca a spune lucrurile pe nume, dar cu o oarecare decenta poate fi ceva destul de neplacut sau nasol cum spun unii.

Si uite asa de cele mai multe ori ne trezim ca vorbim despre lucruri diferite desi ele sunt aceleasi. Oare voi sunteti de aceeasi parere cu mine sau asta e doar in mintea mea? De obicei sau mai bine spus doar in anumite situatii mai putem vorbi despre decenta. Si cred ca asta o sa ajunga o raritate sau poate ca deja a ajuns. Intr-un final ar trebui sa ne pregatim pentru lucruri si mai neplacute si pe care ar trebui sa le avem in vedere. Probabil ca ar trebui sa facem ceva in acest sens, mai ales daca ne dorim sa pregatim ceva mai sanatos pentru generatiile viitoare. Iar asta este doar o simpla parere si numai atat.