„M-am simtit minunat” – cu byron

Posted by

Prin bunavointa (iarasi) a domnului Chinezu, am primit si eu invitatia de a participa la un concert byron, special dedicat bloggerilor, ce a avut loc aseara la Fabrica.

Din nefericire, pentru ca ma grabeam sa ajung la destinatie, mi-am uitat acasa instrumentul necesar in asemenea situatii (aparatul foto, normal). Dar e invatare de minte pentru data viitoare.

Am ajuns acolo la ora stabilita (20.30), dar trupa a inceput concertul o ora mai tarziu. Intre timp, am mai cunoscut diversi bloggeri (sau prieteni de-ai acestora), am reintalnit cunostinte mai vechi cu care am depanat amintiri din perioade mai reci ale anului (Ioana).

De trupa byron nu auzisem de prea mult timp, desi e infiintata in 2006. E o trupa rock in esenta, dar ceea ce au cantat aseara a fost acceptabil (nu imi place rock-ul dur). Partea a doua a concertului mi-a placut mai mult, totusi, mai ales melodiile care au versurile in limba materna; nu stiu de ce, dar astea mi s-au parut mai deosebite.

La inaltime au fost toti membrii trupei, incepand cu Dan, solistul formatiei, si continuand cu tipul de la percutie (foarte tare omul…), apoi 6fingers (tipul care a cantat si la chitara, apoi la acordeon, apoi clape), dar si toti ceilalti.

Per total, m-am simtit minunat, asa cum au zis si ei:

O singura nelamurire am: numele trupei se scrie byron sau Byron? 😀

(foto)

LE: Am gasit pe pagina lor de pe Facebook raspunsul la intrebarea de mai sus… prima varianta e adevarata 🙂