Mai aproape de cafeaua favorita

Posted by

Nu stiu ce simtiti voi atunci cand savurati o ceasca de cafea dimineata sau daca sunteti tentati sa faceti acest lucru, dar eu una sunt constienta ca nu imi pot incepe ziua bine daca nu imi duc la capat acest obicei de a degusta cafeaua in fiecare dimineata.

In plus, trebuie sa iau in calcul si energia pe care mi-o ofera cafeaua intreaga dimineata si chiar pe parcursul zilei. Ce-i drept, o cafea este mult mai buna, mai gustoasa si mai atractiva atunci cand o savurezi alaturi de prietene, prieteni, de ce nu?!! Iar unde avem prieteni si cafea, este normal sa avem parte si de un strop de bucurie si de zambete.

In ceea ce ma priveste, as putea spune ca as putea face acest lucru intr-o locatie foarte draguta, deschisa chiar astazi intr-unul dintre cele mai vizitate mall-uri din Ploiesti. Si pentru ca am amintit de deschiderea unei noi cafenele, am sa spun ca este vorba despre o cafenea Starbucks, unde iti poti gusta cafeaua ta favorita.

In afara de asta, poti afla mai multe detalii, dar si povestile cafelei pe care o indragesti, dar bineinteles poti degusta si un nou sortiment de cafea asa cum am facut si eu. Dar pentru a gusta noul sortiment de cafea de la Starbucks, trebuie sa ajungeti in Ploiesti Shopping City la noua cafenea Starbucks. Atat interiorul cafenelei, cat si terasa acesteia va asteapta sa va infruptati din diversele sortimente de cafea. Asadar, te-ai hotarat ce tip de cafea vei savura?