Masca bloggerilor

Posted by

 

Dupa cum spuneam intr-un post anterior, marti a fost Ziua Bloggerilor organizata de Teatrul Masca. Pentru a doua oara, am putut sa ii privesc pe actori cum joaca atat de dedicat, ca e greu sa faci diferenta intre om si personaj. Ma refer aici, in primul rand, la Alina Craita, pe care o cunoscusem cu un an in urma si o privisem in Sluga la doi stapani, iar acuma, in Comedia erorilor,  interpreteaza pe Luciana, sora sotiei lui Antipholus din Efes. Apoi, o pot aminti si pe Ana Sivu Daponte, Beatrice in Sluga la doi stapani, acum interpretand o curtezana.

 

 

Toti actorii au jucat impecabil si nu stiam in ce parte a scenei sa ma uit mai intai. Cred ca spectacolul trebuie vazut de mai multe ori – „un alt unghi, o alta perspectiva”. Iar Corul … a fost nemaipomenit, in frunte cu Emilia Manea, care m-a impresionat cu energia ei – „Ce ma enervezi!”.

Dupa spectacol, am avut ocazia sa ne cunoastem mai bine. Astfel am avut ocazia sa-l cunosc pe maestrul Mihai Malaimare, care este un regizor, director si om extraordinar. Multumim, Masca, pentru ca ne-ai lasat sa facem parte din spectacol si sa patrundem in culisele lui! (Multumim, William Shakespeare!)