MATLAB te ajuta si in lumea financiara

Posted by

Daca esti interesat sa inveti lucruri noi despre lumea economica si financiara cu ajutorul programului MATLAB esti invitat sa iei parte la un seminar in acest sens pe data de 20 septembrie in Bucuresti. Acest seminar se vrea a fi unul unic, mai ales din prisma faptului ca vei invata cum sa folosesti programul MATLAB pentru a-ti crea propriile baze de date financiare, modele, teste si tot ce tine de lumea financiara si economica.

Poti dezvolta diverse exemple si modele prin care sa te expui la cele mai complexe si complicate probleme. Tot in acest seminar vei afla despre fiecare solutie in parte, dar si despre ceea ce ai putea face in cee mai extreme situatii, fara sa intri in panica.

Pe piata profesionala financiara se doreste dezvoltarea unor modele prin utilizarea programele informatice, cum ar fi MATLAB. Prin acest program poti invata sa dezvolti diferite parteneriate si multe alte lucruri interesante despre piata financiara si dezvoltarea acesteia.

Poti invata diferite informatii despre rezolvarea optimizata a problemelor, dezvoltarea unor modele calitative pentru optimizarea performantelor si reducerea riscurilor, cat si despre capacitatea de a invata diverse lucruri despre statistici si bineinteles multe alte lucruri ce pot veni in ajutorul tau.

Participa si tu la seminar si vei invata cu ajutorului programului MATLAB cum trebuie sa-l folosesti pentru aplicatiile din lumea economica cu exemple reale. Mai ales ca poti dezvolta diferiti algoritmi care sa te ajute in toate aplicatiile financiare. Exemplele si modelele sunt din lumea reala a economiei, cat si diverse situatii pe care le poti explora in voie. Pentru cei ce vor sa afle mai multe detalii despre acest seminar, dar si despre durata si programul seminarului veti gasi aici.

MATLAB