Micile delicii

Posted by

Cred ca am spus de foarte multe ori ca imi plac foarte mult acele prajiturele de ciocolata. Nu stiu ce m-as face daca din nefericire voi fi nevoita sa renunt la a savura astfel de delicii. Chiar mi-am pus aceasta intrebare de cateva ori si in incercarea de a gasi un raspuns mi-am dat seama ca lucrurile pot merge chiar intr-un sens negativ. Si spun acest lucruri deoarece in momentele in care nu pot sa-mi pregatesc ceva dulce pe baza de ciocolata sau nu pot savura am stari de agitatie si nervozitate.

Ce efect poate avea asupra mea prajiturile de ciocolata?

Iar dupa ce trec aceste doua stari apare acea stare de tristete care nu imi da pace o foarte lunga perioada de timp, ce se poate intinde chiar pe parcursul a 2 sau 3 zile. Iar asta poate fi o adevarata problema pentru ca in astfel de momente nu ma mai pot concetra si la altceva. Si pentru a evita acest lucru intotdeauna am la indemana o tableta de ciocolata, dar sa fim seriosi ca nu se poate compara cu o prajiturica delicioasa din ciocolata.

Cat despre vanilie nici nu poate fi vorba. Iar ca raspuns acelor persoane care m-au intrebat de ce nu savurez si alte tipuri de prajituri sa spunem ca am fost, sunt si voi ramane fanul acelor prajituri din ciocolata si de ce nu cu putina frisca. Iar aceasta combinatie este una cat se poate de indrazneata si de buna.

Cu siguranta si cei mai mici ar manca o astfel de prajitura, mai ales daca respectivele prajiturele au si un aspect foarte placut. Cred ca stim cu totii ca in general copiii sunt foarte atrasi de aspectul, formele si design-ul alimentelor, produselor, pe care noi ii fortam sa le manance.

Si de cele mai multe ori ei trag catre prajituri pentru ca sunt dulci si au un gust foarte bun, care nu se poate compara cu altceva. Si pentru ca am pofta din nou de prajiturele cu ciocolata am sa va arat si voua la ce tip si fel de prajiturele ma gandesc eu.