fructe

Modelarea fructelor, o atractie pentru pentru intreaga lume

Posted by

Ori de cate ori mergi la un eveniment mai special, dai peste tot felul de ornamente care te vrajesc, inca din primul moment cand le observi. Cam asta se intampla si cu fructele modelate, pe care le-am tot intalnit la evenimente. Ceea ce mi se pare cu adevarat interesant este faptul ca de fiecare data, fructele au un alt model. Uneori sunt atat de sofisticate incat nu prea iti vine sa te servesti din ele .

Si cred ca acum am inteles de ce sunt cei mici atrasi de astfel de sculpturi in fructe. Insa mai cred ca trebuie sa dai dovada de foarte multa rabdare si indemanare, in momentele in care ajungi sa modelezi fructele. Si poate ca ar fi mult mai usor daca le-am lua de-a gata, dar uneori este fascinant sa incerci chiar tu sa realizezi ceea ce te preocupa.

Nu pot spune ca sunt atrasa in mod special de aceste modelari ale fructelor, dar pare foarte interesant intregul procedeu pana se ajunge la forma dorita a fructului. Poate ca voi incerca si eu, la un moment dat, sa ma joc putin cu forma si designul fructelor. Si poate ca voi face acest lucru de sarbatori, atunci cand voi pregati masa speciala pentru intreaga familie.

Insa pana atunci voi incerca sa-mi rezerv ceva timp pentru a studia in detaliu cum pot avea parte de cele mai spectaculoase fructe. Cum majoritatea lucrurilor importante se gasesc pe internet mi-am zis ca n-ar fi rau ca mai intai sa imi gasesc modele pe care sa le pot realiza si mai apoi sa ma ocup si de tehnica de modelat.

 

Pe cat de interesant pare, pe atat ma gandesc tot mai mult daca este bine sa fac asta sau sa las in seama altor persoane ce se pot descurca mult mai bine decat mine. Pe de alta parte imi doresc sa-mi surprind si apropiatii cu ceva interesant.