Nu verifica soba din minut in minut! Alege sistemele de incalzire moderne!

Posted by

Daca locuinta ta este incalzita cu ajutorul sobelor, probabil si tu te-ai saturat sa fie necesar constant sa te deplasezi pentru a pune lemne pe foc. Sa nu mai vorbim ca daca nu inchizi portita bine, pot sari scantei in locuinta si daca nu esti prin preajma rezultatul poate fi devastator.

Tocmai din aceasta cauza s-au proiectat sistemele de incalzire ce prezinta protectie 100%. Aceste sisteme moderne vin la pachet si cu numeroase functii ce iti pot usura activitatile zilnice. Tododata, pentru a te bucura doar de produse de calitate care se prezinta si cu un design placut, eu iti recomand Bricolaj Market.

Gama larga dedicata sistemelor de incalzire

Avand in vedere ca ne aflam in perioada de tranzitie, a venit timpul sa te pregatesti corespunzator pentru sezonul rece. Dupa cum am mentionat anterior, Bricolaj Market poate fi locul propice din care sa faci achizitiile.

In functie de preferintele tale si de dimensiunile locuintei, poti achizitiona lucrurile de care ai nevoie din urmatoarele subcategorii:

  • Pompe de caldura.
  • Centrala si cazane.
  • Radiatoare si ventilo-convectoare.
  • Boilere si rezervoare de acumulare.
  • Pompe de circulatie.
  • Termostate si controlere.
  • Vase de expansiune.
  • Accesorii incalzire.

Ce spui de termosemineele pe peleti?

In categoria incalzire vei gasi o multitudine de modele de termoseminee pe peleti. In cele ce urmeaza iti voi face o recomandare, dar pana atunci tin sa iti spun ca sunt extrem de prietenoase cu mediul – peletii sunt de fapt resturi de textura lemnoasa, uscate si comprimate, iar gazele pe care le emana in aer nu sunt toxice.

De exemplu, termosemineul pe peleti Biodom Double Fan H25 este unu dintre cele pe care le gasesti in cadrul magazinului. El este cel care iti garanteaza un randament de peste 92 % de pe urma arderii peletilor.

Pentru a te bucura de temperatura dorita in locuinta, alimenteaza-l doar cu peleti de calitate – cei cu diametrul de 6 mm. Totodata, termosemineul pe peleti iti permite controlul deplin – poti seta temperatura de la panoul de control si poti realiza chiar si o programare saptamanala. Pentru a nu fi nevoit/a sa te deplasezi, poti controla totul folosind telecomanda.

Atunci cand faci achizitia, iti revin si cateva sarcini zilnice si saptamanale. Cele zilnice tin de aspirarea reziduurilor din vasul de ardere si camera de combustie, curatarea garniturilor din vasul de ardere cu un vatrai si aspirarea cenusii depusa in cenusar. Nu uita sa folosesti un aspirator prevazut cu un container special pentru a aduna cenusa. Pe cele saptamanale le regasesti pe bricolajmarket.ro.

Ai nevoie si de termostate si controlere pentru ca totul sa se desfasoare mult mai simplu. Ele iti asigura controlul deplin asupra temperaturii din locuinta. Totodata, contribuie si la functionarea la cote maxime a sistemului de incalzire.

Termostatele si controlerele sunt accesoriile de care ai o mare nevoie atunci cand decizi sa achizitionezi un sistem de incalzire modern. Nu uita ca le poti achizitiona tot de pe Bricolaj Market. Acceseaza magazinul si bucura-te de multitudinea produselor disponibile sub certificarea calitatii.