O alta metoda de a „picta”

Posted by

De cele mai multe ori am senzatia ca ma pierd in detalii inutile in loc sa-mi vad linistita de treaba mea. Am sperat ca poate voi avea si eu parte de zile mult mai linistite, fara sa mai fiu nevoita sa ma gandesc cu groaza la sfarsitul zilei. Oricat de mult imi place mie munca trebuie sa recunosc faptul ca din cand in cand mai am si eu nevoie de ceva timp liber doar pentru mine. Si astazi mi-am pus in gand sa-mi iau o pauza din tot ce fac si sa ma linistesc in sinea mea.

Si cam asta am facut dupa ce mi-am terminat o parte din treburi. Am lasat putin grijile zilnice la o parte si am incercat sa gasesc lucruri interesante care sa-mi ofere noi motive pentru a merge mai departe. Cateodata simt nevoia sa ma hranesc cu lucruri frumoase din exterior pentru a putea trece mai usor peste grijile mele, cel putin in felul acesta reusesc sa ma mai relaxez putin.

Poate ca din cand in cand mai am nevoie si de ceva vacante, dar le-am tot amanat, caci chiar si atunci cand nu am ajuns la birou, tot la munca m-am gandit, dar la cea pe plan personal si astfel ca nu m-am mai bucurat de o vacanta de foarte mult timp. Dar acum ca printre orele de munca pot sa-mi pastrez 5 minute si pentru mine am gasit fel de fel de lucruri interesante pe care m-am hotarat sa le impartasesc cu voi.

De exemplu astazi am gasit un tip ce „picteaza cu soarele”, impropriu spus picteaza. Sa fiu sincera am fost atrasa de metoda pe care acesta o aplica pentru a putea picta anumite tablouri si la prima vedere am zis ca lucrul acesta nu este posibil. Dupa aceea am stat sa analisez ceea ce se intampla in clip si de asemenea materialele pe care acesta le utiliza in munca lui. Dar cred ca mai bine va las sa va uitati la clip caci asa veti intelege mult mai bine despre ce este vorba.

Cred ca acest artist este foarte talentat, caci eu una nu cred ca as putea avea dexteritatea pe care el o are si bineinteles nici la capitolul rabdare nu ma pot lauda prea mult. Oricum pare interesant ceea ce realizeaza acest artist.