O zi la Baia Baciului

Posted by

Dupa cum anuntase si Dragos aici, pentru ieri se anuntase un „phblogmeet” la Baia Baciului, la Slanic.
Desi vremea se prevedea ploioasa sau chiar foarte ploioasa, iar unii dintre noi (Vali de exemplu) erau foarte sceptici in ceea ce priveste aceasta iesire, de dimineata ne-am facut curaj, in pofida cerului din ce in ce mai innorat si am purces catre Slanic. Pe Kriogen l-am pierdut pe drum din diverse motive, asa ca am plecat doar eu cu Dragos la drum, urmand sa ne intalnim cu ceilalti direct la destinatie (ceilalti fiind Cristi, George, Irinel, Iulian si inca un tip, nu-i mai tin minte numele, din nefericire…) .

 Dar cum Dragos a zis ca a comandat soare pentru acea zi, si-a facut si acesta aparitia, cu intarziere ce-i drept, dupa vreo 2 ore de la sosire. Per total, a fost o iesire super reusita. Baietii s-au balacit ca niste copii (bine, doar unii dintre ei …), ceilalti doar au privit de pe mal amuzati, sau au facut poze la … peisaj (cine stie, cunoaste despre ce vorbesc …).
Pe langa toate acestea, m-au impresionat primirea de care am avut parte, faptul ca totul se prezenta mult mai bine decat am vazut acum 2-3 ani (sau 5?) cand am fost ultima data. De asemenea, mancarea a fost foarte buna si foarte … multa! Servirea a fost impecabila si multumim, dar domnule chelner, lasati desertul pentru data viitoare (probabil atunci vom lua doar desert 🙂 ).

Mai multe despre aceasta iesire o sa scrie Haotik, dar pana atunci uitati si cateva poze de acolo. Asta ca sa va para rau ca nu ati venit! 😛