OVB Allfinanz Romania pentru un viitor sigur

Posted by

De multe ori dezbat cu cei apropiati un subiect interesant: ne-ar placea sa stim, daca ar fi mai bine ca oamenii sa stie ce le rezerva viitorul sau nu. Sunt argumente pro si contra, de aceea inca nu am ajuns la un consens. Unii spun ca in acest caz, oamenii ar deveni mult mai precauti si ar trai mai frumos si mai demn, stiind ca nu mai au mult de trait, de exemplu. Altii sunt siguri ca persoana care stie ca moare maine sau poimaine in mod sigur, se inraieste si se dezlantuieste.

Fiindca viitorul este incert, multi mor inainte de a-si face ordine in viata. De pilda, parintii ar putea sa isi rezerve timp, sa dea fiecarui copil ceva din mostenire si sa faca in asa fel, incat fratii sa nu se judece intre ei si sa nu se urasca pentru un lucru de nimic. Dincolo de terenuri., de case si de banii, sa stii ca ai un frate care te ajuta mereu este cel mai scump lucru din lume!

Viitorul este surpriza pe care viata o scoate din cutie pentru fiecare dintre noi. Ca sa nu ne plictisim, avem parte de provocari destul de des.

Nu cred sa existe vreun om care de-a lungul vietii sale sa aiba parte numai si numai de bine. De regula perioadele alterneaza: dupa rau vine si bine.

OVB Allfinanz Romania dispune de resursele umane si materiale sa te ajute sa ai un viitor lipsit de griji.

Acest mediator de asigurari te indeamna la prudenta, te sfatuieste si alege pentru tine cele mai avantajoase asigurari.

Sa zicem ca ai supravegheat personal lucrarile la casa! Ti-ai luat concediu si ai stat langa muncitori, sa vezi cum s-au folosit cele mai buna materiale si ca s-a lucrat temeinic. Astazi esti asa de mutumit de locuinta ta si sigur, incat nu te gandesti sa iti faci o asigurare de locuinta.

Te gandesti ca locuinta ta este asemenea unui buncar si nimic nu o poate deteriora. Te-ai gandit insa la o tornada? In ultima vreme vin si pe la noi din senin. In locul in care cad fac prapad. Daca mai ai si copaci inalti in jurul casei, sa nu mai consideri casa ta indextructibila.

Nu poti sa muti casa din timpul furtunii, dar iti poti lua masuri de precautie, in cazul in care sunt necesare reparatii dupa dezastru.

Este ca si cum cineva te anunta ca va ploua maine, iar tu iti iei umbrela a doua zi, iti iei pelerine si incaltaminte sigura. Masurile de precautie te vor feri de apa rece, de vant. Sa zicem ca nu ploua! Nu este insa mai bine sa ai toate acestea la tine, sa poti sa le folosesti la nevoie, decat sa nu le ai si dupa ce te-a prins furtuna sa te imbolnavesti?

Oricat de solida ar fi casa ta, nu neglija asigurarea de locuinta. Un strat mai gros de zapada pe acoperis, un fulger, o furtuna cate nu o pot atinge. Nu iti poti cumpara sau face o alta casa cu banii din asigurare, dar o poti repara pe cea asigurata, iar acesta va fi un ajutor de pret.

Astazi ai o sanatate de otel. Maine poti lua un microb din apa, din aer, o ia razna o celula din corp si te trezesti bolnav.

In acele clipe, trebuie sa te dozezi cu mult optimism, fiindca starea de spirit conteaza mult si sa te internezi, sa iti restabilesti sanatatea sau sa ameliorezi boala.

Asigurarea de sanatate iti va face loc la una dintre cele mai bune clinici din tara, locul in care vei fi multumita si de conditiile din salon, dar si de ingrijirile pe care le primesti. In clinicile particulare si meniul este diferit, sa nu mai vorbim de camerele de doua paturi care stralucesc de curatenie, de aparatura performanta si de personalul empatic si priceput.

Sa zicem ca ai bani suficienti si nu iti faci griji ca vei fi vreodata in criza de bani! Dar la perioada pensionarii te-ai gandit? Bine ar fi ca pana atunci sa termini toate ratele si descoperirea de cont, fiindca veniturile se injumatatesc.

Si totusi poti face chiar acum ceva pentru tine si ai tai, ca perioada aceea sa fie acceptabila din punct de vedere financiar.

O sigurare de pensie facultativa nu inseama investitii mari, dar luna de luna, banutii tai se aduna, sunt plasati eficient si banii tai se vor inmulti garantat. Vei avea doua pensii in loc de una si nu iti va pasa ca alimentele se vor scumpi, ca facturile sunt mult mai piperate iarna.

Cu OVB Romania nu ai motive sa intri in panica, fiindca viitorul este asigurat. Cand detii asigurare stii ca vor veni timpuri grele, dar esti pregatit sa le accepti ca atunci cand iti iei umbrela si pelerina de ploaie, cand se anunta futuna.