PhBlogMeet – editia februarie 2011

Posted by

Chiar daca nu ma consider ca fac parte din turma „tagma” bloggerilor prahoveni, si asta pentru ca sunt incepatoare in ale bloggingului, am acceptat sa particip si eu la intrunirea lunara ce se programase pentru data de sambata.

Am vrut sa particip din doua motive: intotdeauna poti invata ceva nou, interesant si apoi pentru ca vroiam sa-i cunosc si pe ceilalti bloggeri prahoveni (pe majoritatea ii stiu, dar isi mai semnalasera prezenta si altii, mai „noi”).

Temele de discutie au fost: cum iti promovezi blogul si parteneriatele pe blogurile de nisa. Daca la cel de-al doilea punct nu am participat la discutii, pentru ca blogul meu este unul personal, la primul punct recunosc ca eu sunt foarte in urma cu promovarea blogului. Asta pentru ca: 1. am considerat ca deocamdata sunt la inceput (nu prea am ce promova); 2. poate ca mi-a fost teama sa prezint si altora ideile mele. Asa ca aici am de lucru.

Am mai discutat si cu Miha, Bogdan, Kriogen, Raavi, Eduard si cu altii, pe diverse subiecte, mai mult sau mai putin legate strict de blogging.

Alte detalii mai gasiti la:

Chiar daca nu au participat cati si-au exprimat dorinta initial, poate la editia urmatoare vor ajunge mai multi si voi avea lucruri mai interesante de relatat.

5 comments

  1. Corect, Eduard, numai ca am crezut ca se subintelege ca in afara de cei enumerati mai sus 😉 Oricum, am reactualizat lista 🙂

  2. Minte, a venit sa ma pazeasca pe mine ca sa nu ma dau la Miha, stiu eu, ca nimic nu ma lasa sa fac :))

    Cred ca primesc un Mark as spam.

Comments are closed.