Prajituri… putin mai diferite

Posted by

M-am obisnuit ca in fiecare seara dupa ce-mi termin treburile sa caut pe internet lucruri unice, lucruri frumoase care ma pot inspira pentru urmatoarele mele activitati. De curand am gasit cateva prajituri putin mai diferite. De fapt este vorba despre diferite tipuri de tort, cu diferite tipuri de design. Nu stiu ce mi-a venit sa rasfoiesc toate acele fotografii cu acele prajituri. Probabil ca forma lor atat de diferita, cat si desenele multicolore de pe tort. Si sincer cred ca sunt cele mai haioase tipuri de prajituri.

Iar nepotul meu sigur ar fi foarte incantat sa guste asemenea delicatese, mai ales ca el este fan al acelor personaje din desenele animate. Cred ca in acest fel i-as reaminti sa-si porneasca televizorul si sa-si caute respectivele desene animate. Si nimic din toate astea nu este imposibil, el se descurca destul de bine la a folosi telecomanda si a deschide, respectiv cauta desene pe televizor.

Mai nou a invatat sa deschida si calculatorul. Nu m-ar mai surprinde daca data viitoare cand voi ajuge la el il voi gasi in fata calculatorului si nu o sa mai vrea sa se desparta de el. Dar pentru a reveni la subiectul nostru, cel legat de tipurile de tort, si a putea avea o imagine completa cred ca ar fi mult mai bine sa va las aici cateva imagini cu respectivele prajiturele.

Nu cred ca mai pot adauga ceva la acest capitol. Cine a realizat aceste minunatii cu siguranta este un expert. Un expert cu foarte multa rabdare si indemanare. Eu una nu cred ca pot realiza astfel de prajituri, cel putin nu pot face acest design. Oricat de mult mi-as dori eu nu pot realiza astfel de lucruri. Si pana la urma fiecare este bun pe acel domeniu pentru care s-a pregatit. Iar eu in privinta acestor dulciuri mai am ceva de invatat…