Primavara se apropie

Posted by

Se apropie primavara cu pasi grabiti. Cel putin astazi a fost destul de cald. Nici nu m-am asteptat sa am parte de o dimineata atat de frumoasa si plina de soare. Mi-au lipsit atat de mult toate aceste dimineti si poate ca era si timpul sa avem si noi parte de putin soare. Chiar daca iarna inca nu da semne ca va pleca prea curand, ma gandesc cu foarte mult entuziasm la prima zi de primavara. Prima zi de primavara, primul ghiocel si primele zambete in razele soarelui. In timpul primaverii totul pare perfect si nimic nu poate intrece frumusetea acesteia.

Sau poate ca ar mai trebui spus ca eu sunt una dintre acele persoane care indrageste foarte mult primavara. Iubesc sa am parte de dimineti lenese, iar soarele sa-si intinda razele catre freastra mea. Pana la urma doar nu degeaba il consider unul dintre cele mai importante momente ale zilei. Si cu toate astea astept primii ghiocei, primul martisor. Primavara parca totul are sens.

Si pentru ca am adus vorba despre martisor mi-am amintit ca zilele astea am admirat cateva obiecte foarte dragute, care ar putea reprezenta mici daruri de martisor sau de 8 martie (ziua mamei). De fapt pot spune ca am vazut cele mai dragute vaze, cu atat mai mult ca le poti pastra pe parcursul intregului an, la fel de frumoase si de vii. Cred ca acestea sunt obiectele perfecte, pe care le poti oferi in orice zi a anului, fara sa tii cont de moment sau de insemnatatea acestuia.

Pe de alta parte iti poate decora foarte frumos locul unde tu ai de gand sa o asezi. Indiferent ca vrei sa o lasi pe birou in fata ta, ca o asezi intr-un hol sau in orice coltisor al casei tale. Sunt curioasa cati dintre voi s-au gandit la un astfel de martisor.