#PrinBrasovulMeu

Posted by

 In acest week-end, voi participa si eu, impreuna cu alti 29 de bloggeri (asa am inteles, dar o sa-i numar maine), la evenimentul #PrinBrasovulMeu (a doua editie).

E o premiera pentru mine, dar ma bucur ca am ocazia sa fiu prin Brasov zilele acestea, care este unul din orasele frumoase, dar si cu traditie, ale tarii noastre.

Programul s-a anuntat a fi urmatorul. Cica „sambata va fi o vanatoare de trufe” (oare la ce s-o fi referit organizatorul?), urmand ca „seara sa mancam ce am prins” (deci nu ce am cules…). Duminica ar trebui sa invatam sa tragem cu pusca, sa vizitam cetati, sa ne plimbam cu autobuzul turistic prin centru, ghidati de un „domn istoric” ce o sa ne plimbe imaginatia in timp, pana in anul 1892, anul infiintarii primei fabrici de bere Ciucas. Pentru ca inca nu am spus, evenimentul este sponsorizat de Ciucas, care sarbatoreste anul acesta 120 de ani de la infiintare.

Ideea transpunerii in timp (pentru ca activitatile de mai sus vor fi asemanatoare cu cele din 1892) este foarte interesanta, asa ca abia astept! Sigur o sa fie fain! 😉